03 / 05 / 2024

TOKİ’den alınan konutlar ne zaman teslim edilecek? Beklenen açıklama geldi

TOKİ’den alınan konutlar ne zaman teslim edilecek? Beklenen açıklama geldi

Sosyal konut projesi kapsamında TOKİ’den ucuz konut alanların merak ettiği en önemli konu evlerin ne zaman teslim edileceği. Beklenen açıklama TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan geldi. Bulut, 250 bin konut için talep toplama süreçlerinin tamamlandığını belirterek, konutları 2 yılda bitirip teslim edecekler



Vatandaşların sosyal konut projesine büyük ilgi gösterdiğini ve bunun da TOKİ’ye olan güvenin göstergesi olduğunu söyleyen Bulut, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının koordinasyonunda kısa bir sürede 250 bin konutun talep toplama süreçlerini yerine getirdiklerini ifade etti.

TOKİ Başkanı Bulut, TOKİ’nin sosyal konut projesine başvuran ve kurada adı çıkan vatandaşlara evlerin ne zaman teslim edileceğine ilişkin de konuştu. Binlerce kişinin merak ettiği konuya yanıt veren Bulut, 2 sene içerisinde konutların tamamlanarak vatandaşlara teslim edileceğini söyledi.

TOKİ’nin orta gelir grubuna yönelik olan konut projesi de açıklanmıştı. Bu gruptaki evlere başvuru ve diğer detaylar hakkında henüz bilgi verilmedi.

Gram altında 2022’nin zirvesi! Bir haftada resmen uçtu, altını olanlar bayram ediyor!

Kıdem tazminatı 2023 yılında ne kadar olacak?

Kulislerde bu rakam konuşuluyor! İşte asgari ücrete beklenen zam!


Geri Dön