15 / 05 / 2024

Ünlü turizm firması iflas bayrağını çekti! Tüm çalışanları işten çıkarıldı

Ünlü turizm firması iflas bayrağını çekti! Tüm çalışanları işten çıkarıldı

Dünya genelinde yayılan işten çıkarma ve iflas haberlerine bir yenisi daha eklendi. Konaklama, tur, uçak bileti ve VIP transfer hizmetleri sunan ünlü turizm şirketinin konkordato ilan ettiği ve bütün çalışanlarını işten çıkardığı açıklandı.



MAĞDUR OLAN VATANDAŞLARDAN ŞİKAYET YAĞDI

Şirketi konkordatoya götüren sürecin otelin satın alınmasıyla başladığı iddia edilirken şikayetvar.com isimli sitede birçok vatandaşın tur satın aldıkları Shallwego'ya ulaşamadıklarına dair mesajlar bıraktıkları dikkatlerden kaçmadı.

Yurt dışı tur satın alan vatandaşlar, paralarının gittiğini, tura da çıkamadıklarını, şirketin yetkilileriyle hiçbir şekilde iletişim kuramadıklarını ifade ederek adeta isyan etti. Bir vatandaşın iddiasına göre, şirkete 3 ay önce ödenen tur ücreti acenteye ödenmediği için bazı turların iptal edildiği ifade ediliyor.

Konunun basına yansımasının ardından nasıl bir gelişme olacağı ve mağdurların paralarının ödenip ödenmeyeceği merak ediliyor.

Öte yandan ACY Turizm'in web sitesi aktif halde çalışırken, Shallwego'nun web sitesinin kapalı olduğu ve iletişim numaralarından hiçbir şekilde şirketlere ulaşılamadığı ifade edildi.

İslam Memiş, altının yeni yol haritasını ve beklediği zirveyi açıkladı

İşten çıkarma dalgası büyüyor! Dünya devi, 10 bin kişiyi işten çıkarmaya hazırlanıyor

Emekli promosyonunda çılgınlık sınır tanımıyor! İşte Yapı Kredi Bankası’nın verdiği o rakam!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön