19 / 05 / 2024

Üretmede zorlanan çiftçiye müjdeli haber! Bugün hesaplara yattı

Üretmede zorlanan çiftçiye müjdeli haber! Bugün hesaplara yattı

Tarım ürünlerine gelen zam nedeniyle tarlada zorlanan çiftçilere Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan destek geldi. Gübreye yapılan faiş zamlarla çiftçi üretmede düşüş yaşıyorken  tarımsal destek ödeneği olarak hesaplara yatan 79 milyon lira çiftçiyi mutlu etti.



Tarım ve Orman Bakanlığı çiftçilere destek olmak ve üretimin sağlıklı bir şekilde sürdürülebilir hale gelmesini sağlayabilmek için, tarımsal destek ödemeleri  gerçekleştirirken bir tarımsal destek ödemesi daha gelerek çiftçiye umut oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı tarımsal destek ödemesi noktasında çiftçilere 79 milyon 164 bin TL yatırdığını hem sosyla medya hesaplarından hem de diğer kanallardan duyurdu. 79 milyon 164 bin TL'lik ödemeler ise şu şekilde yapılacak;

Üretmede zorlanan çiftçiye müjdeli haber! Bugün hesaplara yattı

Ödemelere ilişkin detaylar şu şekildedir:

Kırsal Kalkınma Yatırımları desteği kapsamında 65 milyon 639 bin TL,

TMO Alım Prim desteği dahilinde 13 milyon 525 bin TL olmak üzere toplam 79 milyon 164 bin TL ödeme bugünden itibaren hesaplara yatırılacak.

Ödemelerin çiftçilerin hesabına yatırıldığını sosyal medya hesabından duyuran Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, paylaşımında şu sözlerle paylaştı.  "Bugün ödenecek olan bu ücretlerle birlikte 2022 senesinde toplamda 40,4 milyar lira destekleme ödemesi gerçekleştirmiş oluyoruz. Çiftçilerimize,  üreticilerimize hayırlı ve bereketli olsun"

 

KAYNAK: http://www.tarimorman.gov.tr/

Yılların derdi bitti! İşte android - ios karşılaştırması

Elon Musk hayatının şokunu yaşadı! Başına öyle bir şey geldi ki tarihe geçti

Merakla beklenen TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! konsepti mi değişti?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön