22 / 05 / 2024

Ziraat Bankası'ndan tam da ihtiyacınız olan kampanya! Alışverişe çıkmadan bu avantajı hemen öğrenin! 

Ziraat Bankası'ndan tam da ihtiyacınız olan kampanya! Alışverişe çıkmadan bu avantajı hemen öğrenin! 

Ekonominin zorladığı olduğu şu dönemlerde Ziraat Bankası'nın 10 - 31 Ocak 2023 tarihlerinde giyim ve aksesuar sektörlerindeki üye işyerlerinden 400 TL ve üzeri alışveriş yapanlara 30 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira vreceğini garanti etti. İşte detaylar...



Müşterinin Bankkart Kumbarasında 

yeterli Bankkart Lira olmaması halinde kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya şartlarının tamamında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkı vardır.

Ziraat Bankası ndan tam da ihtiyacınız olan kampanya! Alışverişe çıkmadan bu avantajı hemen öğrenin! 
9. yüzyılın ilk yarısında Osmanlı İmparatorluğu'nda, ticaret ve finansmanda batılı örneklerin benimsenmesiyle beraberyabancı bankalar ülke toprakları dahilinde icraat yapmaya başlamıştı. O zamanlarda ülkede henüz, ulusal özelliğe hayiz bir bankacılık sisteminin kurulması için yeterli sermaye birikimi bulunmuyordu ve bir kaynak oluşturma aracı olarak milli bankaların varlığından söz edilemiyordu.

Mobilyacılar vites büyüttü! İşte 2023 hedefleri

Geçtiğimiz sene rekor seviyeye çıktı! 2023 senesinin ilk enflasyon rakamları açıklanacak

FED sinyali verdi! Kritik tarih açıklandı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön