20 / 05 / 2024

5 soruda EYT'de doğru bilinen yanlışlar!

5 soruda EYT'de doğru bilinen yanlışlar!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin son açıklamasına göre EYT düzenlemesinden 5 milyona yakın kişi yararlanacak.



5 soruda EYT de doğru bilinen yanlışlar!

2. Borçlanma tutarları ödenmeli mi?

EYT'liler daha düşük tutarda borçlanma bedeli ödemek için 1 Ocak 2023 öncesinde SGK'ya borçlanma başvurusu yaptı. Bu başvurular işleme alındı ve tebligatlar gönderilmeye başlandı. Ancak EYT'liler henüz yasa çıkmadığı için bu borçlanmaları ödeyip ödememe konusunda tereddütte. Kişi borcunu 30 gün içerisinde öderse borçlanma tamamlanır. Borç ödemezse  borçlanma talebi iptal olur. Yeniden borçlanma talebinde bulunulması gerekir.

ROBOTTAKİ RAKAMDA YÜZDE 30 ZAM VAR


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön