04 / 05 / 2024

AK Parti’den son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Bütün bildiklerinizi unutun

AK Parti’den son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Bütün bildiklerinizi unutun

EYT ile ilgili son gelişmeler gelmeye devam ediyor. AK Parti iktidarından hemen hemen her gün Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili açıklamalar gelmekte. İşte detaylar…



TEK FORMÜL NE?

Kulislerde konuşulan ise erkeklerde 9 bin gün, kadınlarda ise 7 bin 200 gün yani 25 sene ve 20 sene tamamlayanlar 8 Eylül 1999 günü öncesi işe girmişse emekli edilecekler. Bu dahilde Türkiye’de 1 milyon kişinin olduğu belirtiliyor ve her sene 450 bin kişi emekli oluyor. 2023 senesinde düzenlemenin hayata geçmesi ile beraber o sene Türkiye'de 1.5 milyon kişi emekli olacak. Kuvvet ile muhtemelen bakanın masada olduğunu belirttiği formül buymuş gibi gözüküyor. Tabi başka formüller de gündeme gelebilir. Çalışmaya son şekli verdikten sonra Cumhurbaşkanlığı onayına sunulacak ve oradan çıkacak nihai sonuç TBMM gündemine getirilecek.

BAKAN NEBATİ'DEN AÇIKLAMA!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ise A Haber'e EYT çalışması ile ilgili son gelişmeleri konuştu. Bakan Bilgin, "Hollanda, Almanya modellerinden bahsediyorlar bu doğru değil. Şu an masamızda sadece bir tane EYT formülü var" şeklinde konuştu. Bakan Bilgin bununla birlikte, "Daha çalışmamız sürüyor, birçok aşamadan geçecek" ifadelerini kullandı.  Bakan Bilgin belli bir yaş sınırı mı olacak sorusuna ise "bakalım" cevabını verdi.

AK Parti’den son dakika EYT açıklaması! Masada tek bir formül var! Bütün bildiklerinizi unutun

Çocuğu olanlar 2 bin 337 liralık yardım parasını kaçırmasın! Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken…

Kira bütçeleri ve en çok kiralık-satılık ev aranan ilçe belli oldu! Herkes oraya koşuyor

A101’den Xiaomi Redmi 9C çılgınlığı! Aldın aldın! İndirimli fırsat kaçmaz! 27 Ağustos 2022 fiyat listesi...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön