05 / 05 / 2024

22 - 02 - 2019 Tarihli arşiv haberleri - 120 Haber

Bahçeşehir Spradon Quartz sakinleri ayaklandı!

Bahçeşehir Spradon Quartz site sakinleri artan aidatlar ve haksız talep edildiğine inandıkları ek ödemelerle mağdur edildiklerini belirtiyorlar.

Türkiye, sahip olduğu spor tesisleriyle dünyanın ilerisinde!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Türkiye, sahip olduğu spor tesisleriyle hem Avrupa'nın hem de dünyanın ilerisinde." diye açıklama yaptı.

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisinden bomba paylaşım!

Ali Ağaoğlu’nun eski sevgilisi Duygu Su Gülpınar dün akşam yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Müslüm Gürses'in Unutamam şarkısı çalarken Gülpınar dikkat çeken paylaşım yaptı.

Hava ulaşımında 38 projeye 454,7 milyon lira harcanacak!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl hava yolu ulaştırması için 454 milyon 709 bin lira harcanacak.

Müteahhitlik sektörü Türkiye'yi yükseltmeye devam edecek!

Türk müteahhitlik sektörünün önemine işaret eden Dışişleri Bakan Yardımcısı Kıran,ürk müteahhitlik sektörünün Çin'in ardından dünyada ikinci sırada yer alarak önemli başarılara imza attığını söyledi...

7'nci kez taşınacak Yusufeli sakinlerinin yeni yer heyecanı!

Artvin'de, 151 yıllık tarihinde 6 kez yeri değiştirilen ve baraj inşaatı sebebiyle 7'nci kez taşınmaya hazırlanan Yusufeli ilçesinde, yöre sakinleri, ilçenin yeni yerleşim bölgesi Yansıtıcılar mevkisini ziyaret etti. 

Frank Hoogerbeets'in deprem kehaneti tuttu!

'Deprem kahini' Frank Hoogerbeets 8 şiddetine yakın deprem olacağını açıklamıştı. Kendisini yeni nesil deprem tahmincisi olarak adlandıran Frank Hoogerbeets'in mega deprem tahminini tuttu.

Çevre ve Şehirciliğin yeni yol haritası!

2023 yılının çevre ve şehircilik vizyonunun masaya yatırıldığı "2023'e Doğru Türkiye'de Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı"nda mevcut durum analizi yapıldı, yol haritası belirlendi. 

Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Hattı'nı hayata geçireceğiz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Haliç'i tekrar, İstanbul'un incisi yaptık. Şimdi, yeni projelerle inşallah burayı bir üst lige çıkaracağız. Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Raylı Sistem Hattını hayata geçireceğiz" dedi...

Yeni yatırımlar yeni şehir projeleri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde başta konut projeleri olmak üzere sanayi, ticaret, sağlık, eğitim ve diğer altyapı yatırımlarının süreceğini belirtti ve yerel yönetimde şehircilik temelinde geliştirilen ilkeleri açıkladı.

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. 8 istastyondan oluşacak olan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Corendon, Curaçao Adası’nda 150 milyon Euro yatırım yapacak!

Bünyesinde 9 otel, üç havayolu ve tur operatörü bulunan Corendon Turizm Grubu, Karayipler Curaçao Adası'nda toplam 150 milyon euroluk yatırım yapacak. Şirket bu yılın sonunda 1.2 milyar euro ciro hedefliyor...

Ergün Turan: Fatih'te nakış nakış işimiz var!

Fatih'i yönetmeye aday olan TOKİ eski Başkanı Ergün Turan'ın 15 yıl belediyede yöneticilik, ardından 5 yıl da TOKİ deneyimi var ve şimdi geçmişten gelen tüm yöneticilik deneyimlerini Fatih'te kullanmak istiyor.

Alacak, konkordatonun hangi aşamasında şüpheli hale gelir?

Son dönemde konkordato uygulamaları yaygınlaştı. Biz de bu hafta konkordato sürecine giren borçludan olan alacaklar için Vergi Usul Kanunu kapsamında şüpheli alacak karşılığı ayrılıp ayrılamayacağı daha doğrusu hangi aşamada ayrılabileceği konusuna değindik.

Boğaz'da 60 yalı satılmayı bekliyor!

Yalı piyasası son yıllarda oldukça durgun. İstanbul Boğazı'nda halen irili ufaklı 60'a yakın yalı müşterisi bekliyor. Son 10 yılda 37 yalı el değiştirdi. Körfez ülkelerinden yatırımcıların ilgisi dikkat çekiyor...

İstanbul Havalimanı tamamlandığında 225 bin çalışanı olacak!

İstanbul Havalimanı’nın ilk aşamasında, 16 bin kişiye istihdam sağlaması planlanıyor. İstanbul Havalimanı tamamlandığında ise 225 bin çalışanı olacak.

Tersane İstanbul'un temeli atıldı!

Beyoğlu Camikebir'de Tersane İstanbul Temel Atma Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tersane İstanbul Projesi İstanbulumuzun marka değerini artırmakla kalmayacak, inşallah Türkiye'nin turizm gelirine de olumlu katkı yapacaktır" dedi...

Çamlıca Camii'nde sona gelindi!

Temeli 2013'te atılan Çamlıca Camii'nde sona gelindi. Cami 7 Mart'ta ibadete açılıyor. Camide kütüphane, konferans salonu gibi sosyal alanlar ise resmi açılış töreninin ardından halkın kullanımına açılacak.

Binali Yıldırım Gıda Merkezi projesini açıkladı!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın "Gıda Merkezi" projesinin bir ayağı Tuzla'da, diğer ayağı Arnavutköy'de olacak.

Türkiye’nin ilk sağlık rezidansı Antwell Life Care!

Bugüne kadar pek çok projesiyle sektörde öncü rol üstlenen Ant Yapı’nın ilk sağlık projesi Antwell Life Care Residence’ ta hazirandan itibaren yeni bir yaşam başlıyor.

Başkan adayları dönüşüm ve ulaşıma odaklandı!

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için sahada olan başkan adayları vatandaşlarla bir araya geldiklerinde vaatlerinde genelde dönüşüm ve ulaşım odaklı projelerini öne çıkarıyor. 

Sektör, kamu bankalarından konut kredisi faiz indirimi bekliyor!

VakıfBank, yeterli olmamakla birlikte konut, araç ve ihtiyaç kredisi faizlerini düşürdü. Şimdi gözler diğer kamu bankalarında. İnşaatçılar başta olmak üzere birçok sektör temsilcisi, diğer kamu bankalarından da indirim bekliyor.

3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak!

TMMOB Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu, düzenlenecek 3. Kocaeli Kent Sempozyumu’na hazırlanıyor. 3. Kocaeli Kent Sempozyumunda kent sorunları tartışılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa ve Denizli için müjdeler verdi!

Manisa ve Denizli’de mitingler düzenleyen Erdoğan, “Hizmet ve yatırım hamlesini 31 Mart’tan sonra hızlandırarak devam ettireceğiz. Büyükşehir ve ilçelerimizde başkanlarımızla el ele vererek kentlerimizi imar ve ihya etmeyi sürdüreceğiz” diye açıklama yaptı. 

Hakan Özyol, Halk GYO'dan ayrıldı!

Hakan Özyol, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan ayıldı. Hakan Özyol'un yerine Ali Cebeci geldi..

Batman'da modern binalar inşa ediliyor!

Kış mevsiminde inşaat yapımının hız kesmediği Batman’da, Gap mahallesindeki eski besi çiftliklerinin yerinde modern apartmanlar yükseliyor.

Mistral GYO ile İzmir Valiliği davasında son durum!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Valiliği Aleyhine İzmir 4. İdare Mahkemesinde açılan dava hakkında açıklama yaptı...

Antalya Gazipaşa'nın turizm imar planı onaylandı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'nın 5 yıldızlı oteli olmayan tek sahil ilçesi Gazipaşa'nın imar planının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca onaylandığını belirtti.

Avcılar'da imar sorunu yaşanmayacak!

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, 'Söz Sizde' programlarına devam ediyor. Ulusoy, Avcılar'da imar sorunu yaşanmaması için çalışmalar yapacaklarını söyledi. 

1,49 faiz oranı ile konut kredisi veren bankalar!

Konut kredi faiz oranları yüzde 1,49'a indirdi. Faiz oranındaki indirimle 13 bin 120 TL avantaj sağlanıyor. Peki 1,49 faiz oranı ile hangi bankalar konut kredisi kullandırıyor?