28 / 04 / 2024

Binance'den kritik atak geldi: Yasal işlem başlatılıyor! Türkiye'deki yatırımcılar tehlikenin eşiğinde

Binance'den kritik atak geldi: Yasal işlem başlatılıyor! Türkiye'deki yatırımcılar tehlikenin eşiğinde

Binance'nin Türkiye uzantısı Binance Türkiye'den bugün kritik bir açıklama geldi. Yatırımcıları sahte Binance reklam panoları için uyarıda bulundu ve yasal sürecin başlatıldığını duyurdu. İşte detaylar...



YASAL İŞLEMLER BAŞLATILIYOR

Kriptokoin'de yer alan habere göre; 15 Nisan'da borsa, hizmeti dünya çapında genişletmeye hazırlanırken Türkiye'deki ilk 7/24 müşteri hizmetleri merkezini hizmete açtı.
Borsa, “dolandırıcılık faaliyetlerine açıkça karışan” kişilere karşı dolandırıcılık vakalarını proaktif olarak azaltmak için yasal işlemleri yapma niyetini ortaya koydu. 

Kripto para borsası Binance'dan sürpriz Twitter desteği! Kredi musluğunu açtı

Binance, Bahreyn Merkez Bankası'ndan kripto varlık servis sağlayıcısı lisansı aldı!

Kripto paralar savaştan nasıl etkilendi? Bitcoin değer kaybedecek mi? Yatırımcılar dikkat!

 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön