10 / 05 / 2024

Çağlar Göğüş Kimdir?

Çağlar Göğüş Kimdir?

Çağlar Göğüş kimdir? Çağlar Göğüş’ün mesleği nedir? Çağlar Göğüş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!



ÇAĞLAR GÖĞÜŞ KİMDİR?

Çağlar Göğüş, Bilkent Üniversitesi’nin İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur.

ÇAĞLAR GÖĞÜŞ İŞ HAYATI!

  • Göğüş, Florida Üniversitesi MBA yaptı. Hemen sonra ise iş hayatına 1996 yılında atıldı. 1996 yılında Coopers & Lybrand (şimdi PwC)‘da kıdemli olarak analist olarak başlamıştır.
  •  Arthur Andersen ve aynı zaman çerçevesinde AT Kearney'de de analist ve danışmanlık görevlerini yerine getirdikten sonra, 2000 yılında Peppers&Rogers Grubu'na geçti.
  • Peppers&Rogers şirketinin uluslararası ortağı olan ve bu şirketin satış esnasında, tüm bölgelerden sorumlu Genel Müdür olarak görevin, sürdürürken Göğüş, Peppers&Rogers'ın hem EMEA, hem de diğer bölgelerdeki büyümesinde önemli rol oynadı. Geniş bir bölgede ellinin üzerinde büyük şirket ve düzenleyici kurum adına yürüttüğü danışmanlık çalışmaları ile de beraber bilhassa stratejik büyüme ve dönüşüm konularında uzmanlığı bulunmaktadır.
  • Klasik ekonomini ile yeni ekonomi için derin deneyimler kazanan Çağlar Göğüş, Doğan Grubu'na 2015 yılında Hürriyet Gazetecilik Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Bu pozisyonda bir yıl kaldıktan hemen sonra Hürriyet Gazetecilik'te İcra Kurulu Başkanlığı görevini iki yıldan fazla yaptı. Bu görev esnasında ise dijital dönüşüm, verimlilik, karlılık, iş süreçlerinin yeniden tanımlanması, Hürriyet Emlak'ın kurumsallaşması gibi önemli projeleri bir arda yürüttü.

ÇAĞLAR GÖĞÜŞ EVLİ Mİ, BEKAR MI?

Çağlar Göğüş evlidir ve aynı zamanda biri kız, biri erkek olmak üzere iki çocuk babasıdır.


Geri Dön