28 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı imzaladı! Emeklilere müjde: 50 bin TL anında hesabınızda!

Cumhurbaşkanı imzaladı! Emeklilere müjde: 50 bin TL anında hesabınızda!

Cumhurbaşkanı imzaladı! Bu ay içinde ödenecek! Son dakika önemli gelişme haberi



Devlet destekli olarak verilecek bu kredilerin başvuruları sadece banka şubeleri üzerinden değil, internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de kolay bir şekilde yapılmaktadır. Düşük faiz oranları ile birlikte emekli kredisi, kullanabileceğiniz bu kampanyalarda özellikle 50000 TL kullanan kişiler, diğer bankadaki olan kredi ve kredi kartı borçlarında kapatmak istiyorlarsa bu bankadan yapılacak olan başvuru ile birlikte borçlarını tek bir yerde ödeme kolaylığı sağlayabilir. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, sizlerde başvurunuzu Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden yapabilecek ve bankanın internet bankacılığı uygulamalarını kullanıyorsanız da şubelere gitmeden onaylanan tutarları, kendi hesaplarınıza ettirebileceksiniz.

Cumhurbaşkanı imzaladı! Emeklilere müjde: 50 bin TL anında hesabınızda!

Devlet destekli olarak verilecek bu kredilerde, başvurularını yapacak olan vatandaşların öncelikli olarak bankadan maaş alması istenmektedir. Emekli maaşınızı bu bankalardan almanız durumunda diğer bankalarda herhangi bir sıkıntınız yok ise başvurunuzu yaparak, hemen onay alabilir ve 36 ay vadeli 50000 TL kredi kullanabilirsiniz. 

Emekli maaşınızı ilk defa bu bankaya taşıyacaksanız daha yüksek limitlerde krediler, kullanmanız mümkün olmaktadır. Emekli maaşını taşımış olduğunuz banka üzerinden hem ihtiyaç, hemde borç kapatma kredisi kullanarak yüksek limitli krediler alabilir ve ilkkez maaş taşımanız durumunda da 750 TL emekli promosyonu alabilirsiniz. Bankaların resmi internet sitelerine giriş yaparak, kampanya detayları hakkında bilgiler öğrenebilir ve güncel faiz oranları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. 

Editörün Notu: Bu haber 2 Ağustos 2022, saat 18.00'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 94 kuruş, euro 18 lira 20 kuruş, altının gramı ise bin 21 TL değerindedir.

Selçuk Geçer'in dolar yorumunu duyan döviz bürolarına koştu!

Gram altını en iyi bilen İslam Memiş'ten tarihi uyarı: "Tokatlanırsınız"

Muharrem İnce'den AK Parti'ye 'EYT'lilerle ilgili önemli çağrı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön