14 / 05 / 2024

Ekonomist Tunç Şatıroğlu 'sakın inanmayın' dedi, dolara yatırım yapacakları uyardı!

Ekonomist Tunç Şatıroğlu 'sakın inanmayın' dedi, dolara yatırım yapacakları uyardı!

Deneyimli ekonomist Tunç Şatıroğlu, doların düşürülmesi için Türkiye'ye yüklü bir swap girişi olacağına yönelik iddiaları yalanladı ve yatırımcılara uyarılarda bulundu.



Tunç Şatıroğlu tarafında yapılan paylaşımın altında Şenol Babuşcu ise ünlü ekonomisti etiketleyerek "1. Kaynak belirttim 2. Sözcü gazetesi köşe yazarı Rahmi Turan‘ın yazdığı bir konu" diyerek yanıt verdi. 

Bunun üzerine Tunç Şatıroğlu ise Babuşçu'ya yanıt vererek "sözüm size değildir" açıklamasında bulundu. Şenol Babuşcu Rahmi Turan tarafından yapılan haberi aktarmış ve Türkiye'ye doları düşürmek için çok büyük bir swap girişici olacağı iddiasını gündeme taşımıştı. 

Ekonomist Tunç Şatıroğlu sakın inanmayın dedi, dolara yatırım yapacakları uyardı!

Editörün Notu: Bu haber 19 Temmuz 2022, saat 23.59'da yazıldı. An itibariyle dolar kuru 17 lira 55 kuruş, euro 17 lira 66 kuruş, altının gramı ise 966 lira 23 kuruş değerindedir.

Altının ustası İslam Memiş gram altının göreceği seviyeyi açıkladı!

Bakan Nebati'den akaryakıt müjdesi: "Benzin ve motorin fiyatları daha da düşecek"

Yatırımcılar dikkat! İşte dolar kahini Selçuk Geçer'in yeni tahmini!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön