07 / 05 / 2024

Elektrikte engelli indirimi var mı?

Elektrikte engelli indirimi var mı?

Elektrikte engelli indirimi var mı? Elektrik engelli indirimi nedir? Elektrikte engelli indirimi ne kadar? Elektrik engelli indiriminden kimler yararlanabilir sorularının yanıtları merak ediliyor. Peki elektrikte engelli indirimi var mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...



Düzenli yardım alan vatandaşların elektrik engelli indiriminden yararlanabilmesi için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na başvuru yapması gerekiyor. Yapılan başvurudan sonra kişinin aldığı yardımlar inceleniyor ve elektrik engelli yardımı alıp alamayacağına karar veriliyor. 

Elektrikte engelli indirimi var mı?

Son zamanlarda en çok araştırılan konular arasında yer alan elektrik engelli indirimi TL bazında veriliyor. Hane halkı sayısına göre değişiklik gösteren indirim bedelleri 103 TL ile 206 TL arasında değişiyor. 

Eğer hane halkı 1-2 kişiyse 103 TL, 3 kişiyse 133 TL, 4 kişiyse 171 TL, 5 kişiyse 203 TL'lik elektrik indiriminden yararlanılabiliyor. 

Elektrik faturalarında yeni gelişme: Resmi Gazete'de yayımlandı! Bugün itibariyle...

Bir kişinin ortalama harcadığı elektrik ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön