03 / 05 / 2024

Emekli bayram ikramiyelerinde son dakika! 2022 Ramazan bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Emekli bayram ikramiyelerinde son dakika! 2022 Ramazan bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Milyonlarca emekli Ramazan bayramı ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağını araştırıyor. Peki 2022 Ramazan bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? İşte merak edilen ayrıntılar...



İŞ GÖREMEZLİK ORANINA GÖRE YATACAK

Emekli ikramiyesini, SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklileri, şehit yakını, gaziler, vazife ve harp malullüğü aylığı alan er ve erbaşlar, geçici köy korucuları, şeref aylığı sahipleri, şampiyon sporcular, terörden zarar görmesi sebebiyle aylık bağlanan siviller ve bu nedenlerle hayatını kaybedenlerin hak sahiplerine almak imkanı tanınıyor. 

İş kazası, meslek hastalığı sigortasından sürekli iş göremezlik geliri alan kişilere; iş göremezlik derecesinin oranına bağlı olarak bayram ikramiyesi veriliyor. Bu kapsamda, iş göremezlik oranı yüzde 50 ise bayram ikramiyesinin yarısı veriliyor. Bayram ikramiyelerinden kesinti gerçekleştirilemiyor ve bu ödemelere haciz uygulanamıyor. 

Emekli bayram ikramiyelerinde son dakika! 2022 Ramazan bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Birden çok dosyadan gelire sahip olan kişiler için en fazla aylık imkânı tanıyan dosya üzerinden ödeme gerçekleştiriliyor.

Sabah'tan Hazal Ateş'in haberine göre; Mayıs'a kadar emeklilik dilekçesini veren SSK, Bağ-Kur çerçevesinde çalışan kişiler ve memurlar da ikramiye almaya hak kazanacak.

LPG'ye zam mı geldi? Akaryakıt fiyatları güncellendi! İşte 5 Nisan benzin, motorin ve LPG fiyat listesi...

Çiftçilerin beklediği haber geldi! 100'er bin lira hibe verilecek!

Enflasyon rakamlarından sonra emekli maaşlarına ek zam ve sosyal yardım seçeneği

3600 ek göstergede son durum… Emekli ikramiyesinde 40 bin TL, maaşlarda 1.250 TL artış…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön