18 / 05 / 2024

EYT’den  geri mi dönülüyor? Milyonların emekli olma hayali suya mı düştü?

EYT’den  geri mi dönülüyor? Milyonların emekli olma hayali suya mı düştü?

EYT kanun tasarısı hızla hazırlanarak, emeklilikte hak kaybına uğradığını düşünen milyonlarca çalışanı sevince boğmuştu. Meclise geldikten sonra süreci uzamaya başlayan EYT çalışmaları şu an beklemede. Peki EYT’den vaz mı geçildi? Yoksa çıkacak mı? Ayrıntılar haberde…



7 ŞUBAT’TA GÖRÜŞÜLECEKTİ

Komisyon aşamasının geçilmesinin ardından , 7 Şubat Salı günü Meclis Genel Kurulu'nda tasarının tartışılacağı, ardından sürecin devam edeceği açıklanmıştı. Ancak 1 gün öncesinde yaşanan ve tüm ülkeyi acıya boğan depremlerden sonra, meclis çalışmalarına ara verildi.

 EYT’den  geri mi dönülüyor? Milyonların emekli olma hayali suya mı düştü?

EYT’DEN VAZ MI GEÇİLDİ?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar kanun teklifinde son aşamaya gelinirken, meclis sürecinin tamamlanmasının ardından iş Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasına kalacak, ardından kanun yürürlüğe girerek milyonlarca vatandaşı emeklilik hayaline kavuşturacaktı.

Ancak ülkenin yaşadığı afet nedeniyle meclis sürecine ara verildi. EYT’nin iptali ya da vazgeçilmesi gibi bir durum ise söz konusu değil. Süreç, meclis açılır açılmaz, kaldığı yerden devam edecek.

EYT’den  geri mi dönülüyor? Milyonların emekli olma hayali suya mı düştü?

MÜJDE ELİTAŞ’TAN GELDİ… 21 ŞUBAT’I BEKLEYİN

Bu konuda müjdeli haber AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş’tan geldi ve Elitaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda TBMM’nin açılacağı tarihi işaret etti.  Mustafa Elitaş, depremzedelere yardım etmek ve acılarına ortak olmak için milletvekillerinin bölgeye gönderildiğini belirterek,  “Bu sebeple TBMM'ye 21 Şubat'a kadar ara verme kararı aldık. Meclis, 21 Şubat tarihinde saat 15.00'ten itibaren gündeminde bulunan kanun tekliflerini görüşmek üzere çalışmalarına devam edecektir” açıklamasını yaptı.

Binlerce vatandaşa işsizlik aylığı bağlanacak! 6 bin TL’ye kadar maaş var…

Depremde can kurtarıyor, şakası yok! Gerekirse kredi çekin ama binanıza mutlak yaptırın…

YKS ve LGS erteleniyor mu? MEB’den son dakika açıklaması!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön