08 / 05 / 2024

11 ile yatırım yeşilhisar

11 ile yatırım yeşilhisar

Yeni Büyükşehir Yasası ile birlikte 30 Mart'tan itibaren Büyükşehir sınırlarına dahil olan ilçeler, Büyükşehir Belediyesinin yatırımları ile adeta şantiyeye dönüşüyor. Projeleri hazırlanan büyük yatırımların temelleri atılmaya başlandı.

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

İnşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı!

Kayseri'de inşaat işçileri ucuz yatırım vaadi ile 14 milyon lira dolandırıldı. Aldığı bu paralarla işçiler adına yatırım yaptığını kaydeden .A.S toplamda 14 milyon liralık vurgun yaptı.

Türkler, Schengen ülkelerine konut yatırımı ile giriyor!

Açıklanan rakamlara göre, Golden Visa ile konut sahibi olanlar yüzde 40 arttı. Türk iş insanları artık Schengen ülkelerine konut yatırımı ile giriyor. İşte detaylar...

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi! Yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verilecek! 

81 ilde yaygınlaştırılması hedeflenen IPARD-III Programı'yla kırsala 20 milyar TL'lik yeni yatırım müjdesi geldi. Program çerçevesinde yüzde 50 ile yüzde 75 arasında hibe de verileceği de belirtildi. 

Borsada hızlı düşüş sürüyor! Borsaya yatırım yapmanın cazibesi azaldı mı?

Geçen yıl yüksek getiri oranı ile yatırım araçları liginde rekor kıran borsa, bu yıl yatırımcılarını hüsrana uğrattı. Endeks, bu yıl 5 bin 500 puanı test etmesine rağmen bir türlü tutunamayıp düşüş trendine devam ediyor. Peki hisse senedine yatırımın cazibesi azaldı mı? İşte o sorunun yanıtı...

Bu yatırım fırsatı kaçmaz! Söke Un 7,50 TL ile halka arz ediliyor! Son başvuru tarihi 6 Ocak 2023!

Yatırım için önemli bir fırsat kapıya geldi. Türkiye’nin önemli un üreticilerinden Söke Un 7,50 TL ile halka arz ediliyor. Arz taleplerinin son başvuru tarihi ise 6 Ocak 2023. İşte detaylar…

Devir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Devir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine İlknur Sürekli tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı ile Türk vatandaşlığı nasıl alınır?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Dilara Yeni bugünkü köşe yazısında gayrimenkul yatırımı ile Türk vatandaşı olmanın yollarını kaleme aldı.

Gayrimenkul ile girişim sermayesi yatırım fonları için teşvik!

Cumhurbaşkanı Kararı ile iki seneden çok elde tutulan girişim sermayesi yatırım fonu ve gayrimenkul yatırımdan elde edilecek gelirler üzerinden kalıcı olarak yüzde 0 tevkifat uygulanacak.

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 11 milyon 528 bin 989 TL sermaye bedeli ile Tuquoise Investments II B.V tarafından kuruldu.

Konut yatırımı mı arsa yatırımı mı daha mantıklı?

Posta Gazetesi köşe yazarı Özlem Denizmen'e gelen soruda, kendi evinde oturduğunu belirten okuyucu, elinde bir miktar para bulunduğunu, bu para ile yatırım amaçlı yeni bir konut mu yoksa arsa mı almasının mantıklı olduğunu sordu.

11 ile yatırım yeşilhisar Haberi

11 ile yatırım yeşilhisar

İlk temel atma töreni Yeşilhisar ilçesinde gerçekleştirildi Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Kadın ve Gençlik Merkezi ile park ve spor sahalarının temel atma töreninde konuşan Başkan Mehmet Özhaseki, yeni bağlanan 11 ilçeye 300 milyonluk bir yatırım söz konusu olduğunu söyledi. 


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Yeşilhisar'daki yatırımların temel atma törenine ilçe belediye başkanları ile birlikte katıldı. Yeşilhisar protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen törende ilk konuşmayı Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz yaptı. Yeşilhisar için çok önemli ve anlamlı bir gün yaşandığını belirten Akdeniz, "Başkanımız Mehmet Özhaseki'den Allah ondan razı olsun" diyerek seçimler öncesi dile getirilen yatırımların hayata geçirildiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapılan yatırımları dile getiren Akdeniz, "Şu an burada gençlik ve kadın merkezi, düğün salonu ve aş...