07 / 05 / 2024

abd 1 dolarlık ev

abd 1 dolarlık ev

ABD’de yaşayan George ve Nancy Corbett çifti, terk edilmiş bir evi bir dolara satın alıp piyasa değeri 2.4 milyon dolar (8 milyon TL) olan bir malikaneye çevirdi.

Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı!

Geçen genel seçimlerde Zafer Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra 2. turda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan 1 milyon dolarlık malikanesinin kapılarını açtı. 

1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği tarafından açıklanan rakamlara göre, Ekim'deki 1,2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırımın 223 milyon doları yabancıya gayrimenkul satışından geldi. İşte o rakamlar...

ABD 1 hafta içerisinde 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi yapacak! Gözler bu satışa çevrildi!

ABD Hazinesi perşembe gününe kadar 3 ihalede toplam 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi gerçekleştirecek. Analistler, bu ihalelerde oluşacak tahvil faizlerinin piyasalar üzerinde etkili olmasının öngörüldüğünü belirtti.

Kuyaş'tan ABD'ye 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi! Resmen düğmeye basıldı!

Kuyaş Yatırım, ABD'de 300 milyon dolarlık Kuyumcukent ve rezidans projesi için resmenb düğmeye bastı. Söz konusu proje için şirket kuruluyor. İşte ayrıntılar...

ABD, temiz enerji için 20 milyar dolarlık finansman açıkladı!

Başkan Biden önderliğindeki ABD, temiz enerji yatırımlarını desteklemek amacıyla 20 milyar dolarlık yeni finansman imkanını duyurdu. İşte ayrıntılar...

ASELSAN'dan 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki yeni sözleşme!

ASELSAN ile Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) uçak modernizasyonu ile ilgili 20,7 milyar lira ve 1,2 milyar dolarlık iki sözleşme imzalandı.

Dünya Bankası'ndan 1 milyar dolarlık destek!

Dünya Bankası, Çad Gölü Havzası'ndaki güvenlik sorunundan etkilenenler için 1 milyar dolarlık destek paketini onayladığını duyurdu.

Dünya Bankası onayladı! Deprem bölgesi için 1 milyar dolarlık finansman sağlanacak!

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilin etkilendiği depremde kırsal konutların ve temel kamu hizmetlerinin yeniden tesisine yardımcı olmak amacıyla Dünya Bankası 1 milyar dolarlık finansman sağlayacak.

1 trilyon dolarlık ABD’li çip devi Avrupa'da yatırıma hazırlanıyor!

Yapay zeka rallisiyle birlikte 1 trilyon dolarlık değere ulaşan şirketler kulübüne katılan Kaliforniya merkezli çip üreticisi Nvidia Avrupa'da yatırım planlıyor.

Moody's’ten 1,4 trilyon dolarlık özel kredi piyasası için ‘ciddi zorluk’ uyarısı!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's dünya çapında toplamda 1,4 trilyon dolarlık özel kredi piyasası için ciddi zorluk uyarısı yaptı.

DenizBank’tan afet bölgesine 1,4 milyar dolarlık destek!

Denizbank sendikasyon kredisi yüzde 117 oranında yenileyerek yurt dışından 530 milyon dolarlık kredi sağladı. Banka, bu işlemle 2023 yılı başından beri ekonomiye 1,4 milyar doları aşkın kaynak sağladı. Kredi, afet bölgesindeki yaraların sarılması için kullanılacak.

İhracatta tarihi rekor! Almanya’ya bir ayda 1.5 milyar dolarlık ürün sattık!

Türkiye 1 milyar 599 milyon dolarlık satışla Almanya'ya tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatını gerçekleştirdi. Ülkeye mayıs ayında en fazla dış satımı 426 milyon 440 bin dolarla otomotiv endüstrisi yaptı.

Yabancılara konut satışı seçim sonrasında hareketlendi: 1.5 milyar dolarlık bekleyen talep Türkiye'ye gelecek! 

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği (GİGDER) Başkanı Faruk Akbal, seçimin ardından yabancıya konut satışındaki son durumu değerlendirdi. Akbal, birkaç hafta için 1.5 milyar dolarlık bekleyen talebin Türkiye'ye geleceğini dile getirdi. 

abd 1 dolarlık ev Haberi

abd 1 dolarlık ev

ABD’de yaşayan George ve Nancy Corbett çifti, terk edilmiş bir evi bir dolara satın alıp piyasa değeri 2.4 milyon dolar (8 milyon TL) olan bir malikaneye çevirdi.


Florida’nın Pametto kentinde terk edilmiş halde bulunan evi 2006 yılında satın alan Corbettler, 1910’da yapılmış binanın birinci katını 7 yıl süren bir çalışma sonucunda baştan yaptılar. Çift, 1.9 milyon dolar tutan tadilat sonucunda harabe yapıyı 7 odalı ve 7 tuvaletli bir malikaneye çevirdiler.


250 bin dolara taşıdı


 

Çift, 1.9 milyon dolar (6.3 milyon TL) harcadıkları evi deniz yoluyla 20 km uzaktaki Ruskin ilçesindeki arazilerine taşımak için de 250 bin dolar masraf yaptı.