28 / 04 / 2024

ABD Başkanı Trump serveti

ABD Başkanı Trump serveti

Forbes 2017 En Zengin 400 Amerikalı listesine göre, ABD Başkanı Trump 92 sıra gerileyerek 248'inci sıraya düştü..

Emlak dolandırıcılığı davası için Trump'tan 100 milyon dolar teklifi!

Eski ABD Başkanı Donald Trump, emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları suçlamasıyla yargılandıkları dava sonucu çarptırıldıkları ceza için 100 milyon dolar teklifte bulundu.

ABD eski başkanı Donald Trump 454 milyon dolar cezaya çarptırıldığı davayı temyize götürdü!

ABD eski başkanı Donald Trump, New York'ta emlak sektöründe dolandırıcılıkla yargılanmış olduğu davada verilen 454 milyon dolarlık para cezası kararını temyize götürdü.

Trump'a emlak dolandırıcılığı davasında 354,9 milyon dolar ceza! 

Emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdığı suçlamasıyla ilgili New York'taki davada eski ABD Başkanı Donald Trump'a 354,9 milyon dolar ceza kesildi. 

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

ABD Eski Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump, emlak dolandırıcılığı nedeniyle hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın kızı Ivanka Trump, babasının, "emlak sektöründe senelerce birçok kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili New York'ta süren dava duruşması için mahkeme binasına geldi.

ABD eski Başkanı Donald Trump, emlak dolandırıcılığı davasında ifade verdi!

ABD Başkanı eski Başkanı Donald Trump, hakkında "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla ilgili olarak New York'ta devam eden davanın duruşmasında ifade verdi.

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

SEC Başkanı resmen açıkladı! ‘Bitcoin, menkul kıymet değil!’

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, Bitcoin'in "menkul kıymet" olmadığını tekrarladı. Kripto para birimini "emtia" olarak tanımlamaktan kaçındı.

FED Başkanı Powell: Enflasyon hedefi için faiz artırmaya devam edeceğiz!

ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell, enflasyonun hâlâ çok yüksek olduğunu ve gerekirse ek faiz artışı yapacaklarını ve enflasyon hedefine ulaştıklarından emin oluncaya kadar faizi yüksek seviyelerde tutacaklarını açıkladı.

Fed Başkanı Powell'dan faiz mesajı

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, bankanın faiz politikasıyla alakalı dikkat çekici bir açıklama yaptı. Powell "Fed Para Politikası Kurulu üyelerinin neredeyse tümü faizlerin sene sonuna doğru bir miktar daha yükselmesinin doğru olacağını düşünüyor." dedi. İşte detaylar...

ABD Fed Başkanı'ndan faiz açıklaması! faiz oranlarının daha fazla...

Fed Başkanı Jerome Powell Cuma günü yaptığı açıklamada, merkez bankası yetkililerinin borçlanma maliyetlerindeki geçmiş artışların etkisine ilişkin belirsizliği ve  ABD faiz oranlarının daha fazla artırılması gerekip gerekmediğinin hala belirsiz olduğunu söyledi.

Fed Başkanı Powell: ‘Enflasyonu düşürememek hem acıyı uzatacak hem de sosyal maliyeti artıracak’

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, bankacılık sektöründe meydana gelen gelişmelerin kredi şartlarının sıkılaşmasına katkı sağladığını söyledi. Powell, faiz oranlarının normalde olması gerektiği kadar artmasına gerek kalmayacağını aktardı.

ABD Başkanı Trump serveti Haberi

ABD Başkanı Trump serveti


Forbes, ülkedeki en zengin 400 kişinin yer aldığı "Forbes 2017 En Zengin 400 Amerikalı" listesini açıkladı. 

"Forbes 2017 En Zengin 400 Amerikalı" listesine göre ABD Başkanı Trump'ın toplam serveti, geçen yıla kıyasla 600 milyon dolar azalarak 3,1 milyar dolara geriledi. Geçen sene Donald Trump'ın toplam serveti 3,7 milyar dolardı. 

Anadolu Ajansı'nın haberine göre 2016'da açıklanan listede 156'ncı sırada olan Trump, 2017'de 248'inci sıraya düştü.

Forbes'dan yapılan açıklamada, Donald Trump'ın servetinin azalmasının nedeni olarak, başkanlık yarışı için yaptığı harcamalar ve gayrimenkul piyasasındaki zorlukların olduğu öne sürüldü. ABD'nin 45'inci başkanının seçim kampanyası için de Trump'ın cebinden 66 milyon dolar harcama yaptığı kaydedildi. 

- Bill Gates zirvede

"Forbes 2017 En Zengin 400 Amerikalı" listesinin zirvesinde yine Microsoft'un kurucu ortaklarından Bill Gates yer aldı. Bill Gates'in toplam...