08 / 05 / 2024

Abdulkadir Kaplan

Abdulkadir Kaplan

GRUP571 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahmi Aydoğan, Abdulkadir Kaplan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Ümraniye, Dumlupınar Mahallesi, Dumlupınar Caddesi'nde kuruldu.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan Yap-İşlet-Devret açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yap-İşlet-Devret projelerine ilişkin açıklama yaptı. Söz konusu projelerin hem yapım modeli, hem de finansman modeli olduğunu ifade eden Uraloğlu, her ikisini bir arada düşünmek durumunda olduklarını söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu müjdeyi verdi: Trabzon'a yeni havalimanı geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'a yeni bir havalimanı kazandırmak için çalışmalara başladıklarını duyurdu.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu'ndan olası İstanbul depremi açıklaması: Tahliye planı hazır!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, olası İstanbul depreminde tahliye planlarının hazır olduğunu açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Konyalılara müjdeyi verdi! KonyaRay'da hat sayısını 4'e çıkartacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, KonyaRay Projesinin birinci etabı olan 17,4 kilometrelik Konya Gar ile Kayacık Lojistik Merkezi arasına yeni bir hattın daha ilave edileceğini açıkladı.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu: 4 ekolojik köprü yapım çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 ekolojik köprünün de yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu: İnşaata hobi gibi girdik, Allah ‘yürü ya kulum’ dedi! 

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, inşaat sektöründeki projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin portföy bilgisini veren Konukoğlu, Başakşehir'deki projenin inşaatının yakında başlayacağını söyledi. 

Fatih Rüştü Kaplan kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde hangi görevde yer alıyor?

Fatih Rüştü Kaplan ne zaman doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Çelik Halat ve Tel Sanayii’nde ne iş yapıyor? İşte Fatih Rüştü Kaplan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Abdulkadir Selvi: Perşembe günü ciddi oranda faiz artışı bekliyorum!

Merkez Bankası faiz kararı için perşembe günü toplanacak. Bu kapsamda Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Perşembe günü ciddi oranda faiz artışı beklediğini belirtti.

Mert Boysanoğlu ve Abdulkadir Kart yeni şirket kurdu!

MESA Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi, MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ve AK Parti eski Rize milletvekili Abdulkadir Kart Beşiktaş'ta yeni şirket kurdu. Mesa Asl Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi bugün 50 bin lira sermaye bedeli ile kuruldu. 

Av. Şefika Şebnem Ayata Kaplan ne iş yapıyor? İngilizce biliyor mu? Ne zaman fahri başkonsolos oldu?

Arsan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı ve Avukat Şefika Şebnem Ayata Kaplan nerede doğdu? Hangi alanlarda çalıştı? İngilizce biliyor mu ve evli mi? İşte Şefika Şebnem Ayata Kaplan ile ilgili merak edilen her şey...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kimdir?

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu oldu. Peki Abdulkadir Uraloğlu kimdir? İşte detaylar!

Behzat Kaplan kimdir? Evli mi?

Reysaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Behzat Kaplan kimdir? Behzat Kaplan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Behzat Kaplan'ın biyografisi...

'Tarlanızdaki Kaplan' Same Yeni Dorado Natural traktörün Ekim fiyatı açıklandı. İşte 9 Ekim 2022 Same fiyat listesi

İtalyan motor devriminin, teknoloji ve konforla birleşimini yansıtan traktörü Same, Yeni Dorado Natural modelinin Ekim fiyatlarıyla yılın son fırsatlarını sunuyor. Same’nin dört teker çekişini simgeleyen dört gözlü kaplan amblemiyle adeta tarladaki ‘Kaplan Gücü’nü yansıtan Same’nin avantajlı fiyatla

Abdulkadir Kaplan Haberi

Abdulkadir Kaplan

GRUP571 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rahmi Aydoğan, Abdulkadir Kaplan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de kuruldu. 


GRUP571 İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını     yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde...