10 / 05 / 2024

AD AB İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

AD AB İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

AD AB İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de Avrupa Yakası'nda Büyükçekmece, Mimarsinan Merkez Mahallesi'nde kuruldu

Şad Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şad Yapı İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Asiye Şadi ve Hamza Şadi ortaklığında kuruldu.

ADÜAŞ'ın KDV’den muaf merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte o iller…

ADÜAŞ'ın merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacağı belirtildi. İşte 6 taşınmazla ilgili geçici teminat bedeli ve ihale şartları…

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında atılan adımların tutarı 200 milyar liraya ulaştı!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında atılan adımların toplam tutarının 200 milyar liraya ulaştığını bildirdi.

Malatya'da depreme dayanıksız Sümer İlkokulu yeniden inşa ediliyor! 

Malatya'da Koyunoğlu mahallesinde bulunan Sümer İlkokulu'nun depreme dayanıksız olduğu belirlenmişti. Okulun yeniden yapımı için, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çalık Holding adına İnşaat Yatırım Genel Müdürü Mesut Kutluay arasında 'Sümer İlkokulu inşaatı protokolü' imzalandı...

Ziraat Katılım Bankası yeni destek adımlarını açıkladı!

Ziraat Katılım Bankası, yeni tip koronavirüs salgınının ekonomik yaşama ilişkin olası hasarlarını en aza indirme hedefiyle attığı yeni destek adımlarını açıkladı.

Seka Aydınlatma İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seka Adınlatma İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Şentürk tarafından kuruldu. 

Enka, Morava Koridor Otoyol Projesi için imzaları attı!

Enka İnşaat'ın Overseas Bechtel, Inc. ile eşit paylara sahip olduğu Bechtel ENKA UK Limited bugün Sırbistan'da, Sırbistan Devleti adına İnşaat, Ulaşım ve Altyapı Bakanlığı ile Morava Koridor Otoyol Projesi'nin tasarım ve inşaatına ilişkin anlaşma imzaladı...

Ahşabın sürdürülebilir mimari üzerindeki etkisi!

The Circle, İsveç Enstitüsü, İsveç İstanbul Başkonsolosluğu ve In-Between Tasarım Platformu işbirliğiyle, kentsel sorunları Türkiye ve İsveç arasında diyalog oluşturulup konuşan Equal Spaces / Kentsel Araştırmalar etkinlik serisi, ahşabın sürdürülebilir mimari üzerinde bulunan etkisi konuşuldu.

Adıyaman Sosyal Yardımlaşma Vakfı Binası'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 2018 inşaatına başlanan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Sosyal Hizmet Merkezi’nin ortak idari binasının kaba inşaatı tamamlandı.

Kar Grup MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katıldı!

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 'MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na Kar Grup da projeleri ile katıldı. Kar Grup, fuarda 'Edonia Garden' projesini ve diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıttı.

Türk inşaat sektörünün başarısı dünya çapında kanıtlandı!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, "Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği MÜSİAD Hessen İnşaat Fuarı'nın, iki ülkeye de yatırım ve iş birliği noktasında güzel katkılar yapacağına inanıyorum. Bildiğiniz gibi Türk inşaat sektörünün dünya çapında kanıtlanan bir başarısı var" dedi...

Abın Process Solutıons Gıda Petrol Elektronik Sistemler Endüstriyel Ürünler İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Abın Process Solutıons Gıda Petrol Elektronik Sistemler Endüstriyel Ürünler İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Navıd Hakımıan tarafından kuruldu. 

Daham Al Zıabı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daham Al Zıabı İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Daham Salem Alzıabı tarafından kuruldu. 

AD AB İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Haberi

AD AB İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

AD AB İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu. 


AD AB İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Elektrik enerjisi üretmek amacıyla her türlü tesis kurmak işletmeye almak devralmak kiralamak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


AD AB İnşaat Yatırım Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi adres: Büyükçekmece, Mimarsinan Merkez Mahallesi, Karayolu Üzeri...