16 / 05 / 2024

afganistan Mezar-i Şerif yangın

afganistan Mezar-i Şerif yangın

Afganistan 'da çıkan yangında çoğu tekstil ürünleri satan 300 mağaza kül oldu. Yaklaşık bir yıl önce de başkent Kabil'de çıkan yangında 500 mağaza tamamen yanmıştı.

43 kişiye mezar olan Saitbey Sitesi için korkutan detay! Yapı ruhsatı alınmadan inşaatına başlandı!

6 Şubat depremlerinde Kahramanmaraş’ta yıkılan ve 43 kişinin yaşamını yitirdiği Saitbey Sitesi ile ilgili korkutan detay ortaya çıktı.

36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı'nda 'delil karartma' iddiası! Vali izni olmadan yapılıyor...

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen 36 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı davasında il duruşma bile görülmeden bölgedeki iş makineleri vatandaş tarafından tepkiye neden oldu. Delil mi karartmaya çalışılıyor?

269 kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhitten çıldırtan açıklama: Çökmedi yan yattı!

'Cennetten köşe' vaadiyle satılan ve yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi verdiği ifadede ''Rönesans Rezidans yan yattı, herhangi bir çökme olmadı" dedi

1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi için şok açıklama! Ölen inşaat mühendisini suçladılar!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminde 1.400 kişiye mezar olan Ebrar Sitesi'nin L blokunun ilk duruşmasında sanıklar ölen inşaat mühendisini suçladı.

89 kişiye mezar olan Galeria Sitesi için 'yerinde dönüşüm' başvurusu yapıldı!

Diyarbakır'da 6 Şubat'taki ilk depremde 1 bloku yıkılarak 89 kişinin yaşamını yitirdiği, diğer 3 bloku da kontrollü yıkılan Galeria Sitesi'nin mülk sahipleri geriye kalan 6 dönümlük arazi için yerinde dönüşüm kararı alarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'ne dilekçe verdi.

İBB açıkladı! İstanbul'un en pahalı mezar yeri belli oldu...

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi tarafından yapılan açıklama kapsamında, belirlenen tarifeye göre, şehirdeki boş mezar yeri ücretlerinin, bulunduğu gruba göre 4 bin 470 lira ile 69 bin 770 lira arasında değiştiği kaydedildi. İşte haberin detayları...

Bin kişiye mezar olan Rönesans Sitesi'nde son dakika gelişmesi! 4 kişi daha tutuklandı

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli Hatay'da depremlerde yıkılan ve yaklaşık bin kişinin hayatını kaybettiği Rönesans Sitesi'nin gözaltına alınanlardan 4 kişi tutuklandı.

Hatay'da 370 kişiye mezar olan binanın müteahhitlerine yine deprem bölgesinde konut ihalesi verildi!

Hatay'daki depremde 370 kişiye mezar olan Emlak Bank Konutları'nı inşa eden şirketin beş ortağından, AK Parti'ye yakın olan ikisine deprem bölgesinde konut ihalesi verildiği ortaya çıktı.

Depremde 52 kişiye mezar olan bina ile ilgili kahreden detay!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde yıkılan ve 52 kişinin yaşamını yitirdiği apartmana ilişkin 5 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Depremde 52 kişiye mezar olan binanın yapımında yönetmeliklere uyulmadığı öğrenildi.

44 kişiye mezar olmuştu! İşte Kahramanmaraş'taki Saitbey Sitesi’nin 'intihar' gibi bilirkişi raporu!

6 Şubat tarihindeki depremlerde Kahramanmaraş'ta yıkılan ve 44 kişiye mezar olan Saitbey Sitesi'nin bilirkişi raporunda imar suçu ortaya çıktı. İşte o rapordaki detaylar...

Bungalov evler 6 kişiye mezar olmuştu! Ruhsatsız kamp yeriyle ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı!

Kırklareli'nin Demirköy ilçesine bağlı İğneada beldesinde ruhsatsız şekilde işletilen kamp yeriyle ilgili soruşturmada 2 kişi tutuklandı. İşte son dakika detayları...

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

89 kişiye mezar olmuştu: Galeria Sitesi'nin projelere aykırı inşa edildiği kapsamlı bilirkişi raporunda!

Diyarbakır'da, 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 89 kişinin yaşamını yitirdiği siteye ilişkin kapsamlı bilirkişi raporu hazırlandı.

afganistan Mezar-i Şerif yangın Haberi

afganistan Mezar-i Şerif yangın


Afganistan'ın kuzeyinde bulunan Mezar-i Şerif kentindeki çarşıda çıkan yangında 300 mağaza kül oldu. Belh Emniyet Müdürü Abdurrazik Kadiri, Mevalana Celaleddin Caddesi'ndeki Şehzade çarşısında gece saatlerinde çıkan yangını söndürmek için Uluslararası Güvenlik Destek Gücü'nden (ISAF) destek istediklerini söyledi. Kadiri, yangında milyonlarca dolar zarar oluştuğunu, ölen olmadığını belirtti.


Yaklaşık bir yıl önce de başkent Kabil'de çıkan yangında 500 mağaza tamamen...