18 / 07 / 2024

Afyonkarahisar alkollü iş yerli düzenlemesi

Afyonkarahisar alkollü iş yerli düzenlemesi

Belediye Meclisinin Ekim ayı toplantısında alkollü içki satılan işyerlerinin mabet bina ve tesislerine olan uzaklığı 50 metreden 100 metreye yükseltilmesi kararı çıktı.

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep'te 9 adet iş yeri satılıyor, 2 iş yeri de kiraya veriliyor! 

Afyonkarahisar, Kırklareli ve Gaziantep illerinde yer alan toplam 11 adet iş yeri için satış ve kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte iş yerlerinin kira ve satış bedelleri...

Afyonkarahisar Merkez'de yeni 5 yıldızlı otel için start verildi! 400 odalı otel 363 milyon 537 bin TL'ye yapılacak! 

Afyonkarahisar Merkez'de Çakır Mahallesi'nde hayata geçirilecek 400 odalı otel için düğmeye basıldı. 363 milyon 537 bin TL'ye mal olacak projeyi, Çekiçler İnşaat inşa edecek. İşte ayrıntılar...

Ömer Gecek Termal Otel için start verildi! Afyonkarahisar'a 100 odalı yeni otel geliyor!

Ömer Gecek Termal Otel için resmen düğmeye basıldı. 90 milyon 884 bin TL'ye mal olacak proje, Afyonkarahisar İli Merkez ilçesinde hayata geçirilecek.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

Tütün ve alkol ürünlerinin satışında flaş gelişme! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, mücbir sebep durumlarında, tütün mamulleri ve alkollü içkilerin satış belgelerinin süre uzatımı ile ilgili belirlenen takvimin ertelenmesinde ya da ilave zaman verilmesinde yetkili olacak.

Alkollü içeceklerde flaş düzenleme! Resmi Gazete’de yayımlandı: Artık satılamayacak!

Alkol ve alkollü içki üretim tesisleri ile ticaretine yönelik usul ve esaslarda düzenlemeye gidildi. İşte detaylar...

Alkole gelen zam sonrası lokantalarda yeni dönem! Duyanlar inanmıyor!

Geçen hafta alkollü içeceklere yapılan zam sonrası İstanbul'daki bazı lokantalar sadece meze ve alkollü içecek siparişi vermek isteyenlere servis açmamaya başladı. Yemeği zorunlu hale getiren bu yeni uygulama ise müşterilerin tepkisini çekiyor.

Alkol ürünlerine tek tek gelen zamlara bir yenisi daha eklendi! Bu kez de şaraba zam geldi!

Yeni yılın ardından alkollü içeceklere, tütün mamulleri ve sigara çeşitlerine adeta zam yağdı. Ardı arkası kesilmeyen zam haberlerine bir yenisi daha eklendi bu kez de şarap ve şarap bazlı içeceklere zam geldi. Kararı Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar duyurdu. İşte güncel fiyatl

Afyonkarahisar'da belediyeden ofis ve iş yeri fırsatı! Topraktan satış fiyatını kaçırmayın!

Afyonkarahisar İli Emirdağ Belediye Başkanlığı, yapılmakta olan meydan projesi kapsamında 4 adet ofis ve iş yerini topraktan satışa çıkardı. İşte detaylar...

Alkol ve sigara zammı enflasyonu derinden etkileyecek

Tera Yatırım Başekonomisti Enver Erkan, alkollü içki ve tütün ürünlerinin enflasyon havuzunda %4,31'lik hacme sahip olduğunun altını çizerek Haziran enflasyonuna doğrudan etkisinin yarım puan olacağını ifade etti.

Akaryakıt ayçiçek yağı otobüs bileti alkollü içecek ve tütüne gelen şok zamların gizli nedenleri

Türkiye'de akaryakıt başta olmak üzere gıda, otobüs bileti, alkollü içecek, tütün, tüp gaz ve diğer temel tüketim maddelerine gelen zamlar Merkez Bankası'nın raporuna girdi Banka 14 Nisan'da yapılan PPK toplantısının özet metnini yayınladı. İlginç tespitlere yer verdi.

Fiyatları ucuz olan bir alkollü içki grubuna ÖTV zammı geldi! Yüzde 70 artış hemen etikete yansıdı

Cumhurbaşkanı Kararı ile Resmi Gazete'de yayınlanan kanuna göre, fiyatının ucuz olmasından sebep tüketicilerin talep gösterdiği meyve şarabının ÖTV oranı artırıldı.

Afyonkarahisar'da dolandırıcılık operasyonu: Sahte ilan yayınlayan 5 kişi tutuklandı!

Afyonkarahisar ve Denizli'de ev, arsa ve otomobil ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen toplamda 5 kişi tutuklandı.

Afyonkarahisar alkollü iş yerli düzenlemesi Haberi

Afyonkarahisar alkollü iş yerli düzenlemesi

Afyonkarahisar Belediye Meclisi'nin Ekim ayı toplantısı Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın başkanlığında dün akşam yapıldı. Toplantı bir önceki toplantının tutanak özetinin okunup oybirliği ile kabul edilmesi ile başladı. 


TEKLİFLER KOMİSYONLARDA GÖRÜŞÜLECEK

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Toplantısının gündeminde bulunan; Belediye'nin 2016 yılı bütçesinin görüşülmesi, 2016 yılı performans programının görüşülmesi, 2016 yılı gelir ve su tarifelerinin görüşülmesi teklifleri Plan Bütçe komisyonuna rapor hazırlanmak üzere oybirliği ile gönderildi. 

Gündemin 10. maddesinde yer alan şehir içi ulaşım ve trafikle ilgili toplam 10 madde görüşülmek üzere Trafik Komisyonuna gönderildi. 

Toplantıya beş dakika ara verildi. 


SPORCULARA 9 KATEGORİDE ÖDÜL VERİLECEK

Afyonkarahisar Belediyesi'ne bir tane tam donanımlı yüksek merpenli itfaiye aracı alınması ve bir adet minibüs alınması, Belediye hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 tane forklift ve 3 tane kepçe alımı teklifleri oybirliği ile kabul edildi....