29 / 04 / 2024

ağrı devlet desteği

ağrı devlet desteği

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, Ağrı’ ya son 12 yılda 5,7 milyar TL yatırım ve destek sağlandığını açıkladı...

Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı: Evlilik desteği 15 bin TL oldu! Başvuru şartları neler?

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu yeni evlenecek çiftlere müjdeli haberi verdi. 7 bin TL olan evlilik desteği 15 bin TL'ye yükseltildi. Peki evlilik desteğinde başvuru şartları neler? 

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

İBB açıkladı! Yeni evlenecek çiftlere 7 bin TL'lik evlilik desteği verilecek...

Evlilik hazırlıkları yapanlara iyi haber İBB'den geldi. Bu kapsamda İBB'den 7 bin TL'lik evlilik desteği açıklaması yapıldı. Evlilik desteği nasıl alınır? 7 bin TL evlilik desteği şartları nelerdir? Bu süreçte yaş sınırı var mıdır? Evlilik desteği için nereye başvuru yapılır? İşte haberin ayrıntılar

Vatandaşlardan ‘Kentsel dönüşümde kira desteği artırılsın’ talebi!

İstanbul’da kira ortalaması 18 bin TL’yi aştı. Evi kentsel dönüşüme giden yurttaşa verilen kira desteği ise 3 bin 500 TL’de kaldı. Bu nedenle, kentsel dönüşümde desteğin artırılması isteniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bakan Bolat'ın yaptığı indirim çağrısında kartopu etkisi! İş dünyasından destek yağıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat'ın yaptığı "indirim çağrısına" iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Devlet prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara sosyal destekte bulunuyor. Peki, Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte 10 soruda kentsel dönüşüm kredisi tüm detaylarıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında merak edilen soruları yanıtladı. Peki, Kentsel Dönüşüm kredisinde devlet desteği ne kadar? İşte detaylar...

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Devlet hibe desteği ne kadar oldu? KOOPDES hibe desteği ne kadar, kaç TL?

Ticaret Bakanı Bolat, KOOP-DES'te kadın kooperatiflerine ilişkin hibe tutarlarının artırıldığını açıkladı. Peki, Devlet hibe desteği ne kadar oldu? KOOPDES hibe desteği ne kadar, kaç TL?

Ağrı kesici ve idrar söktürücü özelliği var. Bu yüzden rağbet çok yüksek. Eken çiftçi boş dönmüyor parasını kazanıyır

Tarımdan daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler tarafından ekilen bazı ürünler var. İşte o ürünlerden biri de nevruzotu. Bu bitki idrar söktürücü ve ağrı kesici özelliği olması nedeniyle çok rağbet görüyor.

KOBİ'lere girişimci desteği 750 bin TL'yi aşıyor! KOBİ Desteği nasıl alınır?

Kendi işini kurmak isteyen kişilere müjdeli bir haber geldi! KOBİ’lere özel 750 bin TL üzerinde girişimci desteği sağlanarak pek çok kişinin kendi işini kurmasına yardımcı oluyor. Artık kendi işinin patronu olmak bu destek ile mümkün olacak gibi görünüyor…

Gençlere verilecek işsizlik maaşı: 18-26 yaş arasına 2.500 TL nakit desteği!

Millet İttifakı, gençlere devlet desteği kapsamında 18-26 yaş aralığındaki herkese aylık 2.500 TL ödeme yapılacağı sözü verdi. Seçim öncesi vaatler arasında yer alan bu müjde, gençler arasında sevinçle karşılandı.

Çocuk desteği almak için bu şartları taşımak yeterli! Kaç TL ödenecek?

Birkaç ay önce açıklanan çocuk desteği ödemeleri için başvuru şartları ve ne kadar ödeme yapıldığı, dar gelirli pek çok aile tarafından merak ediliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın açıklamasına göre, 12 ay boyunca 650 TL’ye kadar ödeme almak mümkün.  Peki nasıl başvurulacak?

ağrı devlet desteği Haberi

ağrı devlet desteği


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, Ağrı’ya son 12 yılda 5,7 milyar TL yatırım ve destek sağlandığını açıkladı.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti Ağrı İl Başkanı Abbas Aydın, Ağrı’nın AK Parti iktidarı döneminde pastadan ciddi bir şekilde yararlandığını söyledi. Destek alan kamu kuruluşlarını açıklayan Aydın, ”Ulaştırma ve haberleşme 785 milyon TL, eğitim 600 milyon TL, sağlık 228 milyon TL, adalet 105 milyon TL, orman ve su işleri 411 milyon TL, enerji ve tabii kaynaklar 189,2 milyon TL, çevre ve şehircilik 76,7 milyon TL, TOKİ 657 milyon TL, İlbank 968 milyon TL, aile ve sosyal politikalar 623,3 milyon TL, gençlik ve spor 84 milyon TL, gıda, tarım ve hayvancılık 564 milyon TL , kültür ve...