02 / 05 / 2024

Ağrı emlak fiyatları

Ağrı emlak fiyatları

Üniversiteli öğrencilerinin sayısının her geçen gün yükselmesiyle Ağrı'daki konut fiyatları arttı. Kenette kira fiyatları cep yakıyor.

Almanya Merkez Bankası açıkladı: Almanya'da konutlar hala aşırı değerli!

Almanya Merkez Bankası (Bundesbank) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen ipotek maliyetlerinin artmasıyla geçen sene fiyatların düşmesine rağmen ülkede konutların hala aşırı değerli olduğunu kaydetti.

Emlak fiyatları düşüyor, konut alamayan vatandaş arsaya yöneliyor!

Emlak uzmanları yaptığı açıklamada son altı aydır piyasa fiyatlarında düşüş olduğunu belirterek, vatandaşların buna rağmen yatırım amaçlı konut almadıklarını ve arsaya yöneldiklerini söyledi.

Emlak sektöründeki dolandırıcılara dikkat! Başınız ağrıyabilir!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen emlak sektöründe sık sık dolandırıcılık vakalarının yaşandığını dile getiren Antalya Emlakçılar ve İş Takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlar, emlakçıları uyardı.

Milletvekilinden flaş açıklama: Kesilen cezalar emlak sektöründe fiyatları düşürdü! 

AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, sık sık gündeme gelen emlak fiyatları ile ilgili konuştu. İşte Erkan'ın o açıklaması...

Ruslar rotayı Kıbrıs'a çevirdi, emlak fiyatları resmen uçuşa geçti!

Ukrayna savaşı sebebiyle Batı'nın ağır yaptırımına uğrayan Rus oligarklar, yönlerini uluslararası anlaşmalara bağlı olmayan Kuzey Kıbrıs'a çevirdi. Kıbrıs'ta emlak fiyatları resmen uçuşa geçti...

Bakan Bolat açıkladı, emlak ve oto satışlarında manipülatif çabaları ağır cezalar geliyor

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, 1 Kasım 2023 tarihinde yürürlüğe girecek olan yönetmelikle emlak ve oto satışlarında sahte isimler ve hesaplarla ücretleri arttırmak için yapılan manipülatif çabaların ağır bir şekilde cezalandırılacağını kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan indirim çağrısı yapmıştı! O çağrıya bu marketler de cevap verdi! Ayçiçek yağı yüzde 15 düştü!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın indirim çağrısına MODOKO ve KARADENİZBİRLİK de katıldı. Buna göre, MODOKO yüzde 20 indirimli satılan mobilya fiyatlarının yılsonuna kadar aynı kalacağını duyurdu. KARADENİZBİRLİK de ayçiçek yağına yüzde 12-15 indirim yaptı.

Mobilyacılardan indirim çağrısına yanıt! 31 Aralık son tarih

İndirim çağrılarının ardından mobilyacılar harekete geçti. Mobilya Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Güleç, federasyon üyesi 15 derneğin yıl sonuna kadar mobilyada perakende fiyatlarına zam yapmayacağını belirtti.

Konut sektörü temsilcilerinden ‘Faizleri artırmayın’ çağrısı!

Amerika’da Mortgage Bankacıları Birliği (MBA), Ulusal Emlakçılar Birliği (NAR) ve Ulusal Konut İnşaatçıları Birliği (NAHB), artan konut maliyetleri yüzünden ABD Merkez Bankasına (Fed) faiz artırımlarına son verme çağrısında bulundu.

Bakan Bolat'ın çağırısı üzerine marketler harekete geçti! Gıdadan, temizliğe etiket fiyatları değişiyor 

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın enflasyonla mücadele kapsamında marketlere yönelik indirim çağrısı sonrası marketler harekete geçti. Gıdadan, temizliğe etiket fiyatları değişiyor...

Altın atağa geçti! Fiyatlar adeta fırladı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan acil baksın! 6 Ekim Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın bugün atağa geçti. Fiyatlar bir anda fırladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 6 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Bakır ve demir hurda fiyatlarına indirim geldi! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 13 Ağustos hurda fiyatları

Son zamanlarda yüksek fiyatlardan satışa sunulan hurda fiyatlarına bugün indirim geldi. Peki güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 13 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

TÜRSAB’ın fiyat indirimi çağrısına turizmcilerden destek geldi!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Başkanı Firuz Bağlıkaya’nın, iç pazarda otel fiyatlarının indirilmesi için yaptığı çağrıya destek geldi. Türkiye Genç İş İnsanları Derneği Başkan Yardımcısı Şebnem Akman Balta, “İç pazarı kazanmak için oteller acilen indirime gitmeli” dedi.

Ağrı emlak fiyatları Haberi

Ağrı emlak fiyatları

Türkiye'de asgari ücretin 2 bin civarında, Ağrı’da ise en düşük kiralık evin 850-900 TL olması, halkın isyan etmesine sebep oluyor. 

Ağrı Söz Gazetesi'nde yer alan habere göre;  özellikle Doğubayazıt, Patnos, Eleşkirt, Diyadin’deki dairelerde yüksek fiyat artışı gözlendi. Ağrı merkezde kiralık evler de yine üniversiteye yakın olduğu için öğrencilerin önceliği arasına yerleşti Kira fiyatları ise artarak yükseliyor.

Üniversiteli öğrencilerininsayısının her geçen gün yüksemesiyle Ağrı'daki konut fiyatları da hızla arttıi. Ağrı’da özellikle son birkaç aydır artan kiralık konut fiyatları, hala geçerli. Son artışlardan sonra evler, en düşük 850-900 TL'den kiralanıyor.

Bu fiyatlar; konutun kalitesine, bulunduğu konuma ve oda sayısına göre 1000, 1300 TL'lere kadar çıkabiliyor. Kira fiyatlarının artmasıyla, öğrencilerin kiralık evlere olan ilgisi e3fqkm3e. Vatandaş, fiyat artmış olsa da başlarını sokacak bir ev bulmaları mecburi olduğu için kirada...