24 / 07 / 2024

Ahmet Akçakaya

Ahmet Akçakaya

Emas İnşaat Elektrik Ticaret Anonim Şirketi, Salime Funda Akçakaya Kılıç, Feruze Akçakaya, Ahmet Akçakaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Türkiye'nin yüzde 30'u kaçak yapılarda yaşıyor! Prof Dr Övgün Ahmet Ercan 'depremden değil, kötü yapılardan korkuyoruz'

Prof Dr. Ahmet Ercan ülke genelindeki kaçak yapıları değerlendirerek 'depremden değil kötü yapılardan korkuyoruz' dedi.

Synergie Brickworks İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Synergie Brickworks İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Akçakoca tarafından kuruldu.

Ahmet Akça hangi üniversitenin kuruluşunda yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı?

Ahmet Akça kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Akça ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Ahmet Vural Akışık kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Doğan Yatırım Bankası A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Vural Akışık kimdir? Kaç yaşında? Ahmet Vural Akışık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Vural Akışık'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Vural Akışık'ın hayatına dair merak edilenler.

Evini ısıtmak isteyen vatandaş servet ödeyecek! İşte rakamlar...

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, doğal gaz, odun, kömür ve tüp gaz fiyatlarının bu yıl el yakacağını ve vatandaşın büyük sorun yaşayacağını söyledi.

Korkunç iddia! Elektrik krizi kapıda!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, sanayi ve konutta elektrik sıkıntısının yaşanacağını, krizin kapıda olduğunu iddia etti.

Ms Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ms Design Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Muhammed Akçakaya ve Selda Çelebioğlu ortaklığında kuruldu.

Benzin, motorin ve LPG'ye yeni zam mı geliyor? Son dakika! Opet, PO, Total, Shell 22 Haziran 2022 fiyat listesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, motorinin litresinin 40 TL'yi aşacağını ileri sürdü. Akın, yeni fiyatlar için Ağustos ayını işaret etti. Peki son dakika akaryakıt fiyatları kaç lira oldu? Opet, Petrol Ofisi, Total, Shell ve BP 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Korkunç iddia! Mazotun litresi 40 TL olabilir...

Ekonomist Devrim Zelyut'a konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, mazotun litresinin 40 TL olabileceğini söyledi.

Bilet fiyatları patladı, bayramda memleket hayal oldu!

Benzin ve motorine gelen zamların ardından otobüs fiyatları tavan yaparken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'dan hükümete tepki geldi.

Elektriğe yeni zam sinyali! Resmen tarih verildi! Elektrik faturalarına ne kadar zam gelecek?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın elektriğe yeni zam gelebileceğine dikkat çekti. Peki elektrik faturalarına ne kadar zam gelecek? Elektrik faturalarına ne zaman zam yapılacak? İşte ayrıntılar...

Vatandaşa bir şok daha: "Elektriğe zam gelebilir"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, yakın dönemde elektriğe zam gelebileceğini savundu.

Bolubeyi Stone İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bolubeyi Stone İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Akçakoca tarafından kuruldu.

Ahmet Akçakaya Haberi

Ahmet Akçakaya
Emas İnşaat Elektrik Ticaret Anonim Şirketi, Salime Funda Akçakaya Kılıç, Feruze Akçakaya, Ahmet Akçakaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 


Emas İnşaat Elektrik Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;-Bina projelerinin geliştirilmesi (satışa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç) 


Emas İnşaat Elektrik Ticaret Anonim Şirketi adres: Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Hal Yolu Caddesi,...