29 / 04 / 2024

Akbank müşterilere özel konut kredisi

Akbank müşterilere özel konut kredisi

Maaşını Akbank'tan alan Akbank maaş müşterileri bankanın sunduğu avantajlı konut kredisi faiz oranları ile kolaylıkla ev sahibi olabiliyor.

Yapı Kredi’den kaçırılmaz fırsat: Uçak biletinizi 1000 TL indirimli alın!

Yapı Kredi, Ekim ayında yeni müşterilere özel harika bir kampanya sunuyor! Yapı Kredi Mobil uygulamasını indirip müşteri olan ve kredi kartına başvuran herkes bu özel kampanyadan yararlanma şansını yakalayacak.

Akaryakıtta eşi benzeri görülmemiş indirim! Resmen açıklandı! Tüm detaylar bu haberde!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Akbank, Axess müşterilerine özel akaryakıt kampanyası hazırlayarak akaryakıt harcamalarından 120 TL indirim kazanılacağını açıkladı. Akbank, kampanyanın 30 Eylül’de sona ereceğini ve bu nedenle, müşterilerin acele etmesi gerektiğini duyurdu.

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Akbank'tan 7 bin TL müjdesi geldi.... Hala Akbank müşterisi değilseniz tek tıkla olup parayı alın

Akbank tarafından vatandaşlara yönelik 7 bin TL müjdesi geldi. Banka bu parayı nasıl vereceğini de açıkladı. Ancak Akbank üyesi olmayan vatandaşların önce Akbank üyesi olması gerekiyor.

Karaca’dan 50. Kuruluş yıldönümüne özel dev kampanya! Eylül sonuna kadar ikinci ürüne yüzde 50 indirim!

Ev tekstili, küçük ev aletleri, sofra ve mutfak gibi çeşitli kategorilerde ürünler üreten Karaca, 50.yaşını kutluyor. Şirket, kuruluş yıldönümüne özel büyük bir indirim kampanyasını duyurdu.

Denizbank'tan yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi: Hangi faiz oranıyla ve nasıl başvurulur?

Denizbank, yeni müşterilerini memnun etmek ve finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için çekici bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, yeni müşterilere cazip fırsatlar sunuluyor. Peki Denizbank hangi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor, detaylar neler?

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Hayalim Ege Elmalı Tatil Köyüm, 13 dönümlük arazide hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satış başladı. Peki Elmalı Tatil Köyüm'de parsel büyüklükleri ne kadar? 

Akbank kart sahiplerine güzel haber! Şartsız ve geri ödemesiz 2 bin TL!

Akbank, kart sahiplerine özel yeni bir kampanya duyurdu. 31 Ağustos'a kadar başvuranlar, geri ödemesiz 2.000 TL'yi hesaplarına alacaklar. İşte ayrıntılar...

Akbank müşterisi olan herkese 7.000 TL verilecek. Paraya ihtiyacı olan herkes baksın

Akbank'tan müşterilerine yönelik çok önemli bir açıklama geldi. Paraya ihtiyacı olan vatandaşların mutlaka bakması gerekiyor.

İş Bankası’ndan bomba gibi kampanya! Yeni müşterilere özel 0 faizli kredi veriyor!

İş Bankası, esnaf ve KOBİ’lere yönelik oldukça cazip bir kampanya düzenledi. Banka, yeni müşterilere özel 31 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuruda bulunanlara 0 faizli Hoş Geldin kredisi kullandıracak.

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli açıklama

Garanti Bankası tarafından müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yapıldı. Banka tarafından müşterilere özel yeni bir kredi paketi başlatıldı.

Akbank'tan son dakika destek müjdesi! Yüzde sıfır faizle verilecek! Sakın kaçırmayın!

Akbank’tan nakit sıkıntısı yaşayanlara müjdeli bir haber geldi. Yüzde sıfır faizli 15 bin TL’ye varan nakit avans imkânı sağlayan Akbank, bu kampanyanın sadece mobilden Akbank’lı olanlara özel düzenlendiğini duyurdu.

Garanti BBVA müşterilerine özel: 10 bin TL'ye faizsiz taksitli nakit avans fırsatı!

Garanti BBVA müşterilerine özel kampanya... 10 bin TL'ye faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunulacak... işte ayrıntılar...

Akbank müşterilere özel konut kredisi Haberi

Akbank müşterilere özel konut kredisi

Maaşını Akbank'tan alan Akbank maaş müşterileri bankanın sunduğu avantajlı konut kredisi faiz oranları ile kolaylıkla ev sahibi olabiliyor. Banka, ev sahibi olan ancak evini değiştmeyi planlayanlara da kolaylık sağlıyor. Akbank'tan konut kredisi kullanmak isteyenler bireysel kredi kullanımlarında 10 yıl vadeye varan vadelerle, konut projelerinde ise 15 yıla varan vadelerle kredi kullanabiliyor.


KrediPazari.com'un edindiği bilgilere göre, bankanın Sabit Faizli Konut Kredisi kampanyasının yanında; İndirimli Konut Kredisi,Kentsel Dönüşüm Kredisi,Peşinatsız Konut Kredisi,Ara Ödemeli Konut Kredisi,Ara Ödemeli Konut Kredisi,Dönemsel Ödemeli Konut Kredisi,Balon Ödemeli Konut Kredisi seçenekleri de yer alıyor.


Ayda 1.613 TL Taksitle 100 bin TL Konut Kredisi

Akbank maaş müşterileri %1.25 faiz oranıyla ayda 1.613 TL ödeyerek 100 bin TL konut kredisi kullanabiliyor. Tüketiciden masraf olarak 500 TL dosya ücreti alınırken, krdisnin geri ödemesi 195...