04 / 05 / 2024

Akışkan Enerji Elde Etme Tesisi açılışı

Akışkan Enerji Elde Etme Tesisi açılışı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin 'Avrupa Kenti Bursa' hedefiyle, kenti daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürdüğü çalışmalarda 'Akışkan Yataklı Çamur Yakma ve Enerji Elde Etme Tesisi'nin temeli törenle atıldı.

ATEM Başkanı Akçam: Olası depremler için kentsel dönüşüm süreci hızlandırılmalı!

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü vesilesiyle Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam açıklamalarda bulunarak kentsel dönüşümün önemine vurgu yaptı. 

ATEM Başkanı Akçam ev sahiplerini uyardı! Kira beyannamesi vermeyen yandı!

Geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kira gelirlerinin vergi dışı bırakılmasının önüne geçilmesi amacıyla çalışma yürüttüklerini ifade etmişti. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Bakan Şimşek’in açıklamalarını değerlendirdi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev almak hayal ötesi!

TÜİK’in konut satış verilerini değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 2024’te de konut satışlarının düşeceğini öngördüklerini ifade ederek, “Ne yazık ki ev almak hayal ötesi oldu” dedi.

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

ATEM Başkanı Akçam'dan birden fazla evi olanlar için ek vergi açıklaması! Konutta rant yapılması engellenmiş olur!

Birden fazla evi olanların ek vergi ödeyeceklerine dair gelen iddialara, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, uygulamaya konulması halinde memnuniyetle karşılayacaklarını vurguladı.

ATEM Başkanı Hakan Akçam'dan tapu açıklaması: Tapu işlemleri daha kolay yapılabilir!

Türkiye Tapu uygulamasını değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam tapu uygulamasının hayata konulması ile tapu işlemlerinin daha kolay ve şeffaf olabileceğini ifade etti.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Yarısı bizden kampanyasına özel müteahhitler de dahil edilmeli

Konut sorununu çözmek için İstanbul’da başlatılan Yarısı Bizden kampanyasını Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam değerlendirdi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev fiyatları düşebilir, kira fiyatları düşmez!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, 2024 konut piyasasını emlakkulisi.com için değerlendirdi. Yeni yılda satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl olacak? İşte merak edilen tüm soruların cevapları...

ATEM Başkanı Akçam emlak ilanı platformları için talepte bulundu! Yüzde 5 ile 10 arasında artış yapılmalı!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, piyasa koşullarını göz önüne alınarak mülk sahiplerini de zor durumda bırakmadan ilan platform sayfalarındaki satılık veya kiralık ilanlar için maksimum yüzde 5 ile yüzde 10 oranında artış yapılmasına izin verilmesi gerektiğini kaydetti. 

ATEM Başkanı Akçam: Konut satışları düşmeye devam edecek!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam konut satış rakamlarının daha da düşmesini beklediklerini açıkladı.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz duyurdu: 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz deprem bölgesini kalkındırma için başlatılan açıklamaları açıkladı. Bu kapsamda deprem bölgesi için 10 bin yeni akıllı ve yeşil imalathane inşa edilecek. İşte detaylar.

Akışkan Enerji Elde Etme Tesisi açılışı Haberi

Akışkan Enerji Elde Etme Tesisi açılışı

Bursa'ya yatırımlarıyla değer katan Büyükşehir Belediyesi'nin 'Sağlıklı ve Temiz Bursa' hedefiyle gerçekleştirdiği yatırımları zincirine bir halka daha eklendi. BUSKİ Doğu Atıksu Arıtma Tesisleri'nde yapılan törene, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Vali Münir Karaloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile BUSKİ Genel Müdürü İsmail Hakkı Çetinavcı, Büyükşehir ve BUSKİ bürokratları ve meclis üyeleri de katıldı. 




TESİS YERLİ İMALAT OLACAK 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kenti 'Avrupa Şehri' unvanına taşımak adına çevreye büyük değer verdiklerini söyledi. Yatırımları anlatan Başkan Altepe, "Avrupa Şehri Bursa'ya yakışır bir hizmeti daha gerçekleştirmenin heyecanını yaşıyoruz. Uzun yıllardır hazırlıklarım sürdürdüğümüz tesis yerli imalat olacak" dedi. Bursa Valisi Münir Karaloğlu da Bursa'nm örnek çalışmalara...