07 / 05 / 2024

akşehir belediye başkanı Salih Akkaya

akşehir belediye başkanı Salih Akkaya

Konya Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya kimdir? Salih Akkaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Salih Akkaya, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Salih Akkaya..

İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan İmamoğlu'na eleştiri: 100 bin konut dediler, 5 binini bile yapamadılar!

Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum 100 bin ev sözü veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ‘5 binini bile yapamadığını' dile getirerek, bakanken Üsküdar'da toplamda 15 bin konutu dönüştürdüğünü söyledi.

İstanbul Başakşehir'de 5 arsa satılacak! Megakentte arsa yatırımı yapmak isteyenler dikkat!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

TMMOB'dan belediye başkan adaylarına 11 maddelik uyarı: Bir an önce bina envanteri çıkarılmalı!

TMMOB Bodrum temsilcisi yaptığı basın açıklaması ile Muğla ve Bodrum'daki belediye başkan adaylarına 11 maddelik bir çağrıda bulundu. Depremden kaçak yapılaşmaya kadar pek çok duruma dikkat çekildi. 

Başakşehir Belediyesi'nden dev konut kampanyası! 4 farklı projede metrekaresi 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Türkiye Yüzyılı’na dev sosyal konut kampanyasıyla başladı. Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’nun açıkladığı kampanya kapsamında konutlar metrekaresi 29 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacak.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş’tan kentsel dönüşüm açıklaması! ‘Kentsel dönüşüme ihtiyaç var’

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Gaziakdemir Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların şeffaf ve herkese açık bir şekilde devam ettiğine vurgu yaptı. Başkan Aktaş, “Bursa’nın kentsel dönüşüm çalışmalarına ihtiyacı var. Kırmadan, dökmeden ve büyük bir anlaşmayla geldiğimiz bir nokta var

Hasarlı binalarda güçlendirme yapacaklar dikkat! Belediye başkanından ruhsat uyarısı geldi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör orta hasarlı olarak kayıtlanmış bir binanın ruhsat almadan güçlendirilmesinin mümkün olmadığını belirterek, bunlar ruhsatsız anlamı taşıyacağı için yıkımlarının gündeme geleceğini söyledi.

Başakşehir'deki 22 bin 310 metrekarelik konut imarlı arsa 1.7 milyar TL'ye satılıyor!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Ziya Gökalp (İkitelli-2) Mahallesi'nde yer alan arsayı 'Hasılat Paylaşımı Yöntemiyle' satıyor. Peki Başakşehir'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Yatırımcılar dikkat! Başakşehir Belediyesi'nden arsa satışı! 9 Şubat’taki ihaleyi kaçırmayın!

Başakşehir Belediye Başkanlığı Ziya Gökalp (İkitelli-2) mahallesinde bulunan konut alanı nitelikli arsayı 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 35 (a) maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile satışa çıkardığını duyurdu. İşte detaylar…

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

Başakşehir Belediyesi'nden taksitle gayrimenkul fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Ziya Gökalp Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

akşehir belediye başkanı Salih Akkaya Haberi

akşehir belediye başkanı Salih Akkaya

Salih Akkaya kimdir?

1965 yılında Değirmen Köyü'nde doğdu. 1975 yılında ailesi ile birlikte Akşehir Ahi Celal Mahallesi'ne taşındı. 1977 yılında Cumhuriyet İlkokulu'nu, 1980 yılında Atatürk Ortaokulu'nu, 1984 Yılında Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünü birincilikle, 1988 yılında S.Ü.Ziraat Fakültesini ikincilikle bitirdi. 1996 yılında Yüksek Mühendis, 2004 yılında doktora çalışmasını tamamlayarak "Bilim Doktoru" unvanını aldı.


Artvin Köy Hizmetleri İl Müdürlüğü'nde teknik eleman olarak çalıştı. Köy Hizmetleri Konya İl Müdürlüğü'nde Kontrol Mühendisi olarak çalışmakta iken, 20 Ocak 2003 tarihinde İl Müdürü olarak atandı. 19 Mart 2007 tarihinde, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine getirildi. Halen bu görevini sürdürürken istifa ederek, 31 Ekim 2013 tarihinde AK Parti'den Akşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat etti. 21 Ocak 2014 tarihinde AK Parti Genel Merkezi tarafından...