13 / 05 / 2024

alıa ürünü

alıa ürünü

Türkiye’nin en büyük seramik sağlık gereçleri üreticilerinden Ege Vitrifiye, kolay erişilebilir fiyatla üstün hijyen ve temizlik sağlayan yeni ürünü, ALIA kanalsız klozeti pazara sundu.

Ali Kurt'tan vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime dönüşüm çağrısı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra kentsel dönüşüm de en çok konuşulan konular arasında yer alırken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da riskli yapıda oturduğunu düşünen vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime çağrı yaptı.

'Dolar alın diyen' uzmanlara ünlü ekonomistten tepki! Yok mu dolar dışında önereceğiniz bir ürün?

Dolar kuru Türk Lirası karşısında 1 Haziran’dan 5 Mart’a, yaklaşık 9 aylık süreçte yüzde 52 artış gösterdi. Uzmanlar yatırımcılar için dolar alın uyarısında bulunurken, ünlü ekonomistten tepki geldi; Yok mu dolar dışında önereceğiniz bir ürün?

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Akkuyu NGS'de inşaatın ilk reaktörünün devreye alınması için geri sayım başladı.... 

Akkuyu Nükleer AŞ Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktörü Denis Sezemin, ilk reaktörün işletmeye alınması için Nükleer Düzenleme Kurumunca (NDK) gerekli iznin alındığı Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS) tam kapsamlı olarak ayarlama ve çalıştırma aşamalarına geçeceklerini kaydetti.

Ticaret Bakanı'ndan marketlere 'indirim' çağrısı: Halkımız uygun fiyata alışveriş yapsın!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, marketlere 'indirim' çağrısında bulundu. Bakan Bolat, Cumhuriyetin 100. yılında büyük bir indirim kampanyasını bütün marketlerden beklediklerini söyledi. 

Kentsel dönüşüm bir zorunluluk diyen Refik Tuzcuoğlu belediyelere çağrıda bulundu! Sahada daha aktif olmalısınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Refik Tuzcuoğlu, kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandıracaklarını ifade ederek, belediyelerin sahada daha aktif olmaları konusunda çağrıda bulundu. 

TMO, 10 milyon tonla ürün alım rekoru kırdı! Çiftçilere tam 40,5 milyar TL ödendi! Son dakika! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TMO'nun ürün alımları ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar... 

TMO mısır alım fiyatını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2023 sezonu mısır alım fiyatını açıkladı. İşte 2023 sezonu TMO mısır alım fiyatı

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Altında ibreler kırmızıya döndü! Tehlike çanları çalıyor! Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altının ons fiyatı dün 1912 dolarken bugn 1904 dolara geriledi. Altında ibreler kırmızıya döndü. Tehlike çanları çalıyor. Altın yatırımcıları dikkat! 15 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Adıyaman'da ağır hasarlı yapıların yüzde 36'sı yıkıldı!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Adıyaman'da acil yıkılacak ve yıkık binaların  enkaz kaldırma çalışmalarının sonlanmasıyla ağır hasarlı yapıları yıkma işlemi de hız kazandı, bu binaların yüzde 36'lık kısmının yıkımı yapıldı.

TMO resmen fındık alımlarına başlıyor! 60'a yakın noktada fındık alımı yapacak!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal yaptığı açıklamada Karadeniz Bölgesi'nde fındık üretimi gerçekleştirilen şehirlerde 60'a yakın noktada alım yapacaklarını belirterek, 21 Ağustos 2023 tarihinde sonra da randevuları açacaklarını dile getirdi.

alıa ürünü Haberi

alıa ürünü

Özel tasarımı sayesinde, yıkama işlemi kapalı kanallar olmadan yapılan, üstün hijyen ve kolay temizlik sağlayan yeni ürün ALIA serisi kanalsız klozetler, Hazne içinde kir veya leke kalmadan, klozetin haznesi her zaman daha parlak ve temiz görünüm sağlıyor.


Ege Vitrifiye olarak portföyümüzü sürekli dinamik ve güncel tutmaya devam ediyoruz diyen Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş, “Bunun somut bir örneği de erişilebilir fiyat segmentinde piyasaya sürdüğümüz ALIA serisi kanalsız klozetlerdir. İlk tanıtımını 2014 yılı Unicera fuarında yapmış olduğumuz bu serimiz; asma klozet, tek parça duvara tam dayalı klozet, alttan çıkışlı klozet ve rezervuar, arkadan çıkışlı klozet ve rezervuar olmak üzere 4 farklı modele sahiptir“ dedi.


Patentli “AquaSave” teknolojisi ALIA’da


ALIA kanalsız klozetlerin, Ege Vitrifiye’nin patentli “AquaSave” teknolojisi kapsamında dizayn edilerek seri üretime alındığını...