05 / 05 / 2024

Alt gelirliye konut

Alt gelirliye konut

Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan rapora göre konut ihtiyacı orta ve orta alt segmentte yoğun şekilde sürüyor, orta üst ve lüks segmentte talep yavaşlıyor.

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

Hollanda’da son 6 aydır konut fiyatları yükselmeye devam ediyor! Ortalama konut fiyatları 421 bin euroyu aştı!

Hollanda’da son altı ayda konut fiyatları peş peşe yükselmeye devam ediyor. Kasımda ortalama konut fiyatı 421 bin euroyu aştı.

Konut ve otomobil satın alma beklentisi dibi gördü!

Tüketici Güven Endeksi, kasım ayında yüzde 2,7 oranında artarak 75,5’e çıktı. Ölçümde temel alınan alt endekslerden konut satın alma beklentisi resmen dibi gördü. Aynı zamanda, otomobil alma beklentisi de konuttan sonra en düşük ikinci değeri aldı.

Yeni yatırım aracı sanayi dükkânları oluyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Konutun yatırım aracı olmaktan çıkıp çıkmadığı tartışılırken, konuya ilişkin değerlendirme Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay’dan geldi. Altınay, konut sahiplerinin artık konutlarını satarak iş yeri almaya başladıklarını aktardı.

İlk konutunu almak isteyenlere müjde! 1.20 faizli konut kredisinde detaylar peş peşe açıklandı!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ilk konut sahibi olmak isteyenleri desteklemek için Orta Vadeli Program çerçevesinde dar gelirliye konut kampanyası başlatılacağını duyurdu. Bu kredi için beklenti ise 15 yıl (180 ay) vade fırsatı ve 1.20 faiz oranına sahip olması şeklinde.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ev kredisi... 0.69 Konut kredisi hesaplama nasıl yapılır!

Yeni Evim orta gelirliye konut kredisi hesaplama nasıl yapılır? Bankaların 0.69 Konut kredisi hesaplamasıyla ilgili detaylar bu haberimizde…

Orta gelirliye konut kampanyasında finansman desteğinde flaş gelişme! Resmen yayımlandı

Orta gelirliye yönelik yeni konut kampanyasının finansmanına ilişkin düzenlemeleri içeren yasa, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle Hazine, kampanya kapsamında ev alanlara ilk üç yılda taksidin hane halkı gelirinin yüzde 30'unu aşan kısmı kadar destek verilecek.

İlk defa ev sahibi olacak vatandaşlar dikkat! Orta gelirliye konut düzenlemesi Meclis'ten geçti!

Orta gelirliye 'yeni evim' desteği kapsamında hazırlanmış olan Konut Finansman Paketi'ne ilişkin düzenleme TBMM'de kabul edilerek yasalaştı.

Orta gelirliye konut kampanyası sonrası konut fiyatları şahlandı! 2 haftada dudak uçuklatan rakam

Konut projelerine ilişkin kampanyalar açıklanır açıklanmaz fırsatçılar da harekete geçti. 15 Ocak tarihinde başlayan orta gelirliye konut kampanyasıyla birlikte ev fiyatları aldı başını gitti. İşte detaylar...

Orta gelirliye konut projesinde kredi tutarları hesaplandı

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank konut kredisi hesaplama yüzde 0,69 faiz oranları müjdesinin verilmesinin adından sıklıkla kullanılıyor. Orta gelirliye konut müjdesi kapsamında verilecek konut kredisi desteği kapsamında hesaplamalar yapılıyor. İşte tüm ayrıntılar...

Yeni evim kampanyası ödeme planı açıklandı mı? TOKİ orta gelirliye konut kampanyası taksitleri belli oldu mu?

Yeni evim kampanyası ev almayı düşünen vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Özellikle ödeme planına dair detaylar araştırılıyor. İşte detaylar!

Yeni evim kampanyası hangi evler? Yeni evim kampanyası nedir? Orta gelirliye konut kredisi kimlere verilir?

Yeni evim kampanyası orta gelirli vatandaşlar için hayata geçiyor. Bu kampanya için merak edilen sorular sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Orta gelirliye konut kampanyası için başvurular yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın!

Ev salmak isteyen vatandaşlar tarafından merakla beklenen orta gelirliye konut kampanyası için başvurular yarın başlıyor... Sakın kaçırmayın...

Alt gelirliye konut Haberi

Alt gelirliye konut

Emlak Konut GYO tarafından yayınlanan rapora göre, Türkiye'de ekonomik büyümenin lokomotiflerinden konut sektöründe lüks ve orta üst segmentte talep yavaşlarken; orta ve orta alt segmentte ise konut ihtiyacı yoğun şekilde sürüyor. Rapora göre, Türkiye genelinde konut fiyatlarında yaşanan artışlar ise balon oluşturmuyor. Rapora göre, Türk inşaat ve konut sektörü önümüzdeki dönemde de büyümeye devam edecek. Türkiye'de konut arzı ile talebin yavaş yavaş daha stabil bir hal almaya başladığına işaret edilen raporda, yıllık ortalama 1 milyon adet konutun el değiştirdiği; yıllık 600 bin adet konut ihtiyacının da sürdüğü ifade edildi. Raporda, "Türk konut sektöründe orta ve orta alt gruba ait konut ihtiyacı oldukça yoğun olarak sürmektedir. Orta üst ve lüks segmente ise talebin orta alt segmente göre biraz yavaşlamakta olduğu...