13 / 05 / 2024

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Mart Mahalli Seçimlerinden sonraki çalışmaları ve 2014-2023 Stratejik Eylem Planı hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Hatay'da tartışmalara neden olan rezerv alanıyla ilgili son dakika gelişmesi! Belediye Başkanı Savaş açıkladı!

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, son zamanlarda tartışma konusu olan Hatay'daki 'rezerv alan' ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

Tarihi Altıeylül Ortaokulu’nu yıkma planı Danıştay’a takıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Edip Uğur’un döneminde imar planı değişikliğiyle tarihi Altıeylül Ortaokulu’nun yıkılmasına ve buranın ticari alan gösterilmesine karşı 6 sene önce açılan davada, Danıştay'dan iyi haber geldi. Yüksek Mahkeme, söz konusu okulun yıkılamayacağına hükmetti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dan metrobüs yolu açıklaması! 2024 yılında tamamlanacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu metrobüs yolunda yapımı tamamlanan  birinci ve ikinci etap beyaz yol çalışmalarını inceleyerek, yaklaşık 53 kilometreyi aşan bir kısmını tamamlandığını kalan yolların ise 2024 yılında tamamlanacağını açıkladı.

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'nun arsalarına imar piyangosu vurdu! 

Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu'ya ait olan yaklaşık 16 dönümlük arsalara imar piyangosu vurdu. Söz konusu arsalara 2007 yılında 74 daire inşa edilebilecekken şimdi ise 130 konut inşa edilebilecek.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Ümraniye kentsel dönüşümle 5 yıl içinde ayağa kaldırılacak!

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, kentsel dönüşümde birlikte, bütün ilçenin 5 sene içinde ayağa kaldırılacağını açıkladı. 

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

TOKİ Balıkesir Altıeylül projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül projesinde yer alan 726 adet konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 570 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa 570 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 506 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa'da 506 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ'den Balıkesir Altıeylül'e 558 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül 558 konut projesinin ihalesini 15 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 570 konut ihalesi 20 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Mahallesi projesinin ihalesini 20 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Haberi

Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir il genelinde görev yapan yerel, bölgesel ve ulusal basın temsilcilerinin katıldığı geniş katılımlı basın toplantısıyla; Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin 30 Mart Mahalli Seçimlerinden sonraki çalışmaları ve 2014-2023 Stratejik Eylem Planı hakkında basın mensuplarını bilgilendirdi. Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve daire başkanlarının da yer aldığı basın toplantısında Başkan Uğur, sinevizyon gösterimiyle Büyükşehir Belediyesi’nin 2014-2023 Stratejik Eylem Planı’nın detaylarından bahsetti. Balıkesir’i 2023 vizyonu kapsamında Türkiye’nin ilk 10 ekonomisi arasına sokmak için çalışacaklarını belirten Başkan Uğur, Balıkesir’in zenginliklerini Türkiye ve dünyaya tanıtmak ve bu değerleri marka yapmak istediklerini söyledi.


2023 Hedefimiz İlk 10


“10’un Farkı 10’un Yıldızı” projesi kapsamında stratejilerini 10 temel ilke üzerine kurulduğunu kaydeden Başkan Uğur, Yeşil, Engelsiz, Sağlıklı,...