18 / 05 / 2024

Altınyunus Çeşme yatırımcı ilişkileri bölümü kimlerden oluşuyor

Altınyunus Çeşme yatırımcı ilişkileri bölümü kimlerden oluşuyor

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı.

'Dolar mı alalım altın mı?' sorusuna Selçuk Geçer'den yanıt! Yatırımcılar ters köşe oldu! Hemen alın hemen...

Merkez Bankası faiz kararı piyasalarda dalgalı seyir devam ediyor. Altın ve dolar düşüşe geçerken yatırımcılar 'altın mı alalım, dolar mı?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. Selçuk Geçer'den yatırımcılara tavsiye geldi.

Gram altın fiyatında son dakika! Piyasa uzmanı rakam vererek açıkladı: Altın alacaklar ve yatırımcılar hemen bakın!

Altın alacaklar ve yatırımcılar, son dakika altın fiyatlarını merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, fiyatlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o rakamlar...

Altın yatırımcılarına işte tam bu kadar kazandıracak! Dev bankadan son dakika tahmini geldi, hemen bakın!

Dev ABD'li yatırım bankası Goldman Sachs, faiz oranlarında indirimlerin bu sene emtia fiyatlarına yarar sağlayacağını öngörerek, ham madde fiyatlarının yüzde 15 yükseleceğini kaydetti. Peki altın yatırımcılarına ne kadar kazandıracak? İşte peş peşe gelen o tahminler...

Gram altın 3.000 TL olacak diyen İslam Memiş yatırımcıların büyük hatasını açıkladı! Bu rakamları gören kaçırmasın!

Altın uzmanı İslam Memiş, altın piyasasını değerlendirdi. Gram altın 3.000 TL olacak diyen İslam Memiş   altın almak isteyen yatırımcıları uyardı! Bu rakamları gören kaçırmasın...

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

Altın düşüyor! Yatırımcılara alım fırsatı doğdu! Altın fiyatları bugün kaç TL? 8 Şubat 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları son günlerde düşüşe geçti. Altın almak isteyenler için alım fırsatı doğarken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Bugün altın fiyatları kaç TL oldu? 8 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın yatırımcıları ters köşe oldu! Altın fiyatları bugün düşüşte! 5 Şubat 2024 altın fiyatları

Son zamanlarda yükselişe geçen altın, haftanın yeni işlem gününde yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 5 Şubat 2024 altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Piyasaların yönünü belirleyecek olan Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları dalgalanmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Yatırımcılar dikkat! İşte 25 Ocak 2024 altın fiyatları.

Borsa İstanbul'da hesap açan altın ve dolar yatırımcısı neden zarar etti? İşte cevabı!

Son zamanlarda Borsa İstanbul'da milyonlarca hesap açıldı. Bunlar arasında çok sayıda altın ve dolar yatırımcıları bulunuyor ve büyük bölümü de kaybetti. Peki ya neden? Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay sosyal medya hesabı X'ten açıkladı.

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Uzman isim altın yatırımcılarına seslendi: Gram altında 2 bin 300 liraya hazır mısınız? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken Ft. Ekonomist sosyal medya hesabından gram altının 2 bin 300 lira olacağını açıkladı. 

Altın kan kaybediyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın ne kadar oldu? 15 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrası yükselişe geçen altın tekrar aşağı yönlü hareket etmeye başladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? 15 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altınyunus Çeşme yatırımcı ilişkileri bölümü kimlerden oluşuyor Haberi

Altınyunus Çeşme yatırımcı ilişkileri bölümü kimlerden oluşuyor

Altınyunus Çeşme Turistik Tesisleri A.Ş. tarafından yapılan açıklama;


Adı Soyadı     

EMRAH TUNALIGİL YATIRIMCI İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ YÖNETİCİSİ 232-482 22 [email protected] Sermaye Piyasası Faaliyetleri İleri Düzey Lisansı



YUSUF KILCAN YATIRIMCI İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ PERSONELİ 232-482 22 [email protected]