29 / 04 / 2024

ankapark eleştiri

ankapark eleştiri

Ankara Büyükşehir Belediyesinin, Atatürk Orman Çiftliği arazisi üzerinde yapımına başladığı Ankapark projesine meslek odalarının eleştirileri devam ediyor..

İBB Başkan adayı Murat Kurum'dan İmamoğlu'na eleştiri: 100 bin konut dediler, 5 binini bile yapamadılar!

Cumhur İttifakı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum 100 bin ev sözü veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ‘5 binini bile yapamadığını' dile getirerek, bakanken Üsküdar'da toplamda 15 bin konutu dönüştürdüğünü söyledi.

Muhalefetten hükümete deprem konutu eleştirisi: 2024'e geldik ama 184 bin konut yok!

Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin'den deprem konutları ile ilgili olarak bir eleştiri geldi. İsa Mesih Şahin verilen 650 bin konut sözüne değinerek, 46 bin konutun teslim edildiğini 184 bin konutun da olmadığını söyledi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan ilkler ve enler dönemi paylaşımı geldi, vatandaşlardan eleştiri gecikmedi!

Merakla beklenen yerel seçimler gündemden düşmezken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'da resmi sosyal medya hesabı üzerinden ilkler ve enler dönemi paylaşımı yaptı. İşte İmamoğlu'nun o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

İstanbul depremi iki deprem uzmanını birbirine düşürdü! Celal Şengör, Şener Üşümezsoy'u ağır eleştirdi: Zır cahillik!

Prof. Dr. Şener Üşümezsoy'un beklenen İstanbul depremiyle ilgili açıklamalar yapmasının ardından Prof. Celal Şengör'den ağır eleştiri geldi.

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

Ümit Özdağ'dan Kentsel Dönüşüm Kanunu'na sert eleştiri!

Yeni "Kentsel Dönüşüm Kanunu"na tepkiler dinmedi. Meclis'ten oy birliğiyle kabul edilen kentsel dönüşüm yasasına bir tepkide Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan geldi. Özdağ, "Sizin de başınıza gelebilir" diyerek Kentsel Dönüşüm Kanunu'nu değerlendirdi...

Murat Kurum’dan İmamoğlu’na eleştiri: ‘100 bin konutun en fazla 6 binini yaptı!’

Rize'de ziyaretlerde bulunan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum, İstanbul'daki mevcut yönetimin verdiği konut sözünü yediğini söyleyerek, "İmamoğlu, söz verdiği 100 bin konutun sadece 6 binini yaptı" dedi.

Ekonomistlere göre Merkez Bankası yılı yüzde 40 faizle kapatacak!

Prof Dr. Emre Alkin, “Banka, 500 baz puanlık artışla eleştiri bombardımanından kurtuldu. Döviz yükselişini sürdürür” derken, İnfo Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Mert Yılmaz, “Büyük bir ihtimalle 40’larda yılı kapatacağız” ifadesini kullandı.

Üretici, pamuktaki fiyatın gözden geçirilmesini bekliyor!

Çukobirlik'in 18,5 lira olarak belirlediği kütlü pamuk alım fiyatına sektörden eleştiri yükseldi. Üretici temsilcileri, sürdürülebilir bir üretim için kilogram başına fiyatın en az 29.34 lira olması gerektiğini belirtti. Mevcut fiyatlarla üretiminin artırılmasının mümkün olmadığını vurguladılar.

Özgür Demirtaş'tan faiz kararına kaya gibi sert eleştiri!

Bugün saat 14.00'te açıklanan yeni Merkez Bankası faiz oranları yatırımcıların ilgi odağı oldu. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eleştirel paylaşımı büyük dikkat çekti. Detaylar burada...

Fiyatından dolayı yerden yere vurdu! En büyük rakibini eleştirdi! 

Dünya çapında teknoloji üretimesiyle meşhur olan MSI, Nvidia’nın yeni çıkarttığı grafikkartları tabiri caizse eleştiri yağmuruna tuttu.  Nvidia’nın RTX 40 serisine uyguladığı fiyatlandırma politikasını eleştirdi.

Bitcoin'i hedef alanlara eleştiri!

El Salvador Devlet Başkanı Nayib Bukele, yakın tarihli bir makalesinde Bitcoin (BTC) eleştirmenlerini eleştirdi. 

Chelsea'yi alamayan Türk iş insanından yeni bomba!

Geçtiğimiz günlerde İngiliz futbol devi Chelsea'ye satın almak istediğini açıklayan ama resmi tekliflerde adı olmadığı için reklam yaptığı konusunda eleştiri oklarını üzerine çeken ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, şimdi de yeni bir haber ile gündeme geldi.

ankapark eleştiri Haberi

ankapark eleştiri

Ankara Büyükşehir Belediyesinin, Atatürk Orman Çiftliği arazisi üzerinde yapımına başladığı Ankapark projesine meslek odalarının eleştirileri devam ediyor. Dün Mimarlar Odası Ankara Şubesinde yapılan basın toplantısında konuşan Şehir Plancıları Odası Ankara Şube Başkanı Emre Sevim, bataklıktan oluşan bir tarım arazisi üzerinde inşaatına başlanan Ankapark’ın yer seçiminin yanlış olduğunu söyledi. Sevim, gevşek zeminin tonlarca ağırlıktaki yapıları kaldırmayacağını ve ölümlü kazalara yol açabileceğini ifade etti. 


Ankara Büyükşehir Belediyesinin, Atatürk Orman Çiftliği arazisi üzerinde yapımına başladığı Ankapark projesine meslek odalarının eleştirileri devam ediyor. Dün Mimarlar Odası Ankara Şubesinde yapılan basın toplantısında konuşan Şehir Plancıları Odası Ankara Şube Başkanı Emre Sevim, bataklıktan oluşan bir tarım arazisi üzerinde inşaatına başlanan Ankapark’ın yer seçiminin yanlış olduğunu söyledi. Sevim, gevşek zeminin tonlarca ağırlıktaki yapıları kaldırmayacağını ve ölümlü kazalara...