26 / 06 / 2024

ankara Pursaklar yıl çalışmaları hızla devam ediyor

ankara Pursaklar yıl çalışmaları hızla devam ediyor

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış aylarında da hız kesmedi. İlçedeki çok sayıda sokağın asfalt ve yama işini yürüten ekipler, yeni imar yolları açarak mesaiye devam ediyor.

Ankara Büyükşehir, 4 milyar 750 milyon TL'lik ulaşım yatırımı için düğmeye bastı! O raylı sistem hattı uzatılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı EGO Genel Müdürlüğü, M2 Hattının Koru-Yaşamkent ve Koru-Bağlıca raylı sistem hattının uzatılması için düğmeye bastı. 4 milyar 750 milyon TL'ye mal olacak proje için çalışmalar resmen başlıyor.

Radiance Park Ankara'da 18.5 milyon TL'ye 4+1! Teslimler yıl sonunda!

Radiance Park Ankara projesinde 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Teslimleri yıl sonunda gerçekleştirilecek olan projede fiyatlar 18 milyon 500 bin TL'den başlıyor. 

1936 yılında Ankara'ya 150 konutluk 800 bin TL değerinde bahçeli ev projesi!

1936 yılında, Ankara'da çiftlik asfal yolunda Fidanlık karşısında konumlanan arsa üzerine 150 konutluk bahçeli ev projesi yapılacakmış.

1934 yılında tapu işleri için Ankara, İstanbul ve Bursa'ya tapu sicil müdürlükleri yapılmış!

1934 yılında Tapu Umum Müdürlüğü 934 bütçesi hazırlamaya başlamış. BU kapsamda  Ankara, İstanbul ve Bursa'ya Tapu Sicil Müdürlükleri yapılacakmış.

Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi bu yıl ihaleye çıkıyor! İki büyükşehir arası 80 dakikaya iniyor!

Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi'nin bu yıl ihaleye çıkacağını müjdeledi. İşte Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Projesi ile ilgili detaylar...

Suriyeli diplomatlar kullanıyordu! Ankara'daki o bina 12 yılın ardından kiraya veriliyor!

Ankara-Şam arasındaki diplomatik ilişkilerin kopmasının ardından 12 yıl boyunca boş kalan Suriye’nin Ankara Büyükelçiliği binasının içinde yenileme çalışmaları yapılmaya başladı. 

Ankaralılara çifte müjde! Ankara'daki konut ve kira fiyatları 2024 yılının ilk 6 ayında düşebilir! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Ankara'daki konut ve kira fiyatlarının 2024 yılının ilk 6 ayında düşebileceğini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.

Ankara'da pide fiyatları belli oldu! Bu yıl pideyi bu fiyattan yiyeceğiz

Hemen hemen her yıl değişen fiyatlar bu sene enflasyonunda etkisi ile iki katına kadar yükseldi. Ankara’da 2023 senesi 300 gram Ramazan pidesi ücreti 10 TL olarak tespit edildi.

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL teminatla 2 yıl kiraya verilen dükkanları kaçırmayın!

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL geçici teminatla 2 yıl kiraya verilecek dükkanları kaçırmayın! İhale 23 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

ankara Pursaklar yıl çalışmaları hızla devam ediyor Haberi

ankara Pursaklar yıl çalışmaları hızla devam ediyor

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kış aylarında da hız kesmedi. İlçedeki çok sayıda sokağın asfalt ve yama işini yürüten ekipler, yeni imar yolları açarak mesaiye devam ediyor.

Başkent Ankara’nın gelişen ve değişen yüzü Pursaklar, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra alt yapı ve imar çalışmalarıyla da önemli çalışmalara imza attı. Pursaklar Belediyesi yaptığı hizmetle ilçe halkının takdirini kazandı. Hızla büyüyen ilçenin altyapısında titiz çalışmalar yürüterek geleceğe dair daha iyi bir şehir hazırlayan ekipler, yeni imar yollarından asfalta, kaldırım çalışmalarından yeşil alan çalışmalarına kadar bir dizi çalışma yürütüyor. İlçe genelindeki alt yapı çalışmalarında soğuk ve yağış engeli tanımayan Pursaklar Belediyesi ekipleri, asfalt yama ve serim işlerinin yanı sıra karacabey Caddesi üzerinde yoğun bir çalışma yürüterek metrelerce imar yolu...