01 / 05 / 2024

arsa kredisi çekmek istiyorum

arsa kredisi çekmek istiyorum

Arsa sahibi olmak isteyen ancak, elinde yeterli nakit parası bulunmayan kimselerin çaldıkları kapı bankalar oluyor. Peki, arsa kredisi almak isteyenler ne yapmalı? Kredi nasıl çekilir?

Arsaya kredi çekilir mi?

Taşınmaz sahibi olmak isteyen ancak elinde yeterli nakit parası bulunmayan vatandaşlar, bankalara müracaat ederek, kredi talebinde bulunabiliyor. Peki arsaya kredi çekilir mi? Arsaya kredi nasıl çekilir?

Akbank'tan 300 bin TL'lik "İlk Evim Konut Kredisi" fırsatı!

Özel bankalar arasında olan Akbank, konut kredisinde de sıkça araştırılan bankaların başında geliyor. Konut kredisi çekmek isteyenler bankaların sunduğu güncel faiz oranlarını takip ederken, Akbank 300 bin Türk Lirası İlk Evim Konut Kredisi tablosunu duyurdu.

Esenler'de arsa ve Çekmeköy'de arazi satılıyor! İstanbullular dikkat! 

Esenler ve Çekmeköy Belediyeleri gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor. Bu kapsamda, Esenler'de akaryakıt istasyonu, Çekmeköy'de arazi satılıyor. İşte o ihaleler ile ilgili merak edilenler...

Vakıfbank'tan 3 ay ertelemeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi!

Vakıfbank ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara yönelik olarak yeni destek kredisini açıkladı. Bankaya acil paraya sıkışan ve nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvuruda bulunabilirler. 

Halkbank’tan 1,5 Milyon TL konut kredisi imkanı! 

Konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlar kredi maliyetlerine ilişkin son günlerde yaşanan ekonomik gelişmeleri yakından takip ediyor. Bankalardan gelen kredi oranları da merak edilen konular arasında. Peki Halkbank’ın konut kredisi faizi ne kadar oldu?

1,5 milyon TL'lık konut kredisine hangi banka ne kadar taksit yapıyor?

Konut kredisi çekmek için plan yapan vatandaşlar bankaların verdiği son kredi maliyetleri hakkında araştırma yapıyorlar. Buna göre, 1,5 Milyon Türk Lirası konut kredisi hangi bankada kaç Türk Lirası taksitle verilmekte?

Çekmeköy Belediyesi arsa satacak! Megakentte imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Taşdelen'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticaret ve hizmet alanı imarlı.

Faizsiz konut kredisi çekmek isteyenlere müjde! Bakanlıktan son dakika faizsiz konut kredisi desteği! Resmen açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koordinasyonunda, şehit yakınları, gazi ve yakınlarına ücretsiz seyahatin yanında ayrıca, elektrik-su faturasında indirim ve faizsiz konut kredisi olanağına kadar çok sayıda destek veriyor.

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenlere kötü haber! Bankalar kredi veremiyor! Faizler 20 yılın zirvesinde! 

Yüksek enflasyon ortamında geçinmekte zorlanan vatandaşların tek umudu olan ihtiyaç kredisi ile ilgili kötü haber geldi. Faizler 20 yılın zirvesine yükselirken, bankalar kredi veremiyor. İşte ayrıntılar...

7 adımda konut kredisi çekmek!

Konut satın alırken bütçeyi artırmak için en çok tercih edilen yöntemlerden biri de ev kredisi çekmektir. Konut kredisi almak büyük bir karardır ve kredi çekmeden önce dikkate alınması gereken birkaç şey vardır. İşte 7 adımda konut kredisi çekmek...

Bankalar kredi faiz oranlarını sil baştan yeniledi! İşte banka banka kredi faiz oranları...

İhtiyaç kredisi faiz oranlarının düşüp düşmeyeceği vatandaşlar tarafından sorgulanan konular arasında yer alıyor. Kredi faiz oranları ev, araba ve ihtiyaç kredisi çekmek isteyenler tarafından merak ediliyor.

İhtiyaç kredisi çekmek isteyenler dikkat! İhtiyaç kredisi faizi 26,5 puan arttı!

Bankacılık sektörü İhtiyaç kredi faizi TL mevduat faizindeki sert yükselişlerin etkisiyle yükseldi.  Menkul kıymet uygulamasının 10 Mart tarihinden itibaren uygulamaya alınması ile birlikte ihtiyaç kredi faizi 26.5 puan arttı.

Halkbank'tan flaş açıklama geldi. Halkbank müşterileri acil olarak baksın

Halkbank'tan müşterileri için önemli bir kedi paketi geldi. Halkbank 120 ay vadeli arsa kredisi verecek. Maksimum 10 milyon TL verilecek. İşte detaylar...

İş GYO, Çekmeköy'den arsa aldı! 

İş GYO İstanbul Çekmeköy'de yer alan 7 bin 871 metrekare yüz ölçüme sahip arsanın alınacağını Ocak ayının ilk günlerinde resmen duyurmuştu. O arsa ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...

arsa kredisi çekmek istiyorum Haberi

arsa kredisi çekmek istiyorum

Arsa kredisi almak isteyenler ne yapmalı?

Arsa sahibi olmak isteyen ancak, elinde yeterli nakit parası bulunmayan kimselerin çaldıkları kapı bankalar oluyor. Çünkü bankaların arsa kredisi paketleri bulunuyor. Peki arsa kredisi çekmek isteyenler ne yapmalı?


Arsa kredisi çekmek isteyen kimseler, bankaların koşulları ile satın almak istediği arsanın özelliklerini kıyaslayarak, kredi kullanacağı bankayı seçebiliyor.


Çünkü bazı bankalar kredi vereceği arsa konusunda hassas davranıyor. Örneğin, bir banka kredi vereceği arsanın kesinlikle imarlı olması gerektiğini söylerken, diğer bir banka bir başka gayrimenkulün teminat gösterilmesi durumunda imarı olmayan arsalara da kredi verebileceğini söylüyor.


Bankalar tarafından sunulan imkanlar:

-Arsa kredisi vadeleri kimi bankalarda 36 aya kadarken; bazı bankalarda ise, 120 aya kadar çıkabiliyor. 


-Kredi miktarı ise, arsa değerinin yüzde 50'sine; bazı bankalarda ise 60'ına kadar çıkabiliyor.


Bankalar tarafından aranan şartlar:

- Alınacak olan...