26 / 05 / 2024

Asr Tedarik Ve Yapı adres 

Asr Tedarik Ve Yapı adres 

Asr Tedarik Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon 747 bin 26 TL sermaye bedeli ile ASR Yatırım İnşaat Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Ali Kurt'tan vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime dönüşüm çağrısı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinden sonra kentsel dönüşüm de en çok konuşulan konular arasında yer alırken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt da riskli yapıda oturduğunu düşünen vatandaşlara, kamu bankalarına, sektör temsilcilerine ve merkezi yönetime çağrı yaptı.

Evini dönüştürmek isteyenler dikkat! Kentsel dönüşümde hangi teşvik ve destekler veriliyor 2024?

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinden sonra kentsel dönüşümün önemi de bir kez daha anlaşıldı. Peki evini dönüştürmek isteyenler için hangi teşvik ve destekler veriliyor? İşte kentsel dönüşüm teşvik ve destekleri...

İstanbul'da 600 binden fazla yapı 6.7'lik depremi bile kaldıramaz! Yeni yerler imara ve yapılaşmaya açılmamalı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, beklenen büyük İstanbul depremi de gündem oldu. Deprem araştırmacısı Baturhan Öğüt, X sosyal medya hesabından İstanbul'da yeni alanların yapılaşmaya açılması ve deprem tehlikesi ile ilgili paylaşım yaptı. 

Asrın felaketinin ardından gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin üzerinden tam bir sene geçti. Yaşanan depremle beraber vatandaşlar, fay hattına uzak, nüfus yoğunluğunun az olduğu, az katlı ve yeni binaları tercih etmeye başladı.

Gaziantep, Kahramanmaraş, Malatya ve Kilis'teki 26 bin 253 afet konutunun kurası bu ay çekilecek!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş ile Gaziantep, Malatya ve Kilis'te konutları yıkılan ya da ağır hasar gören afetzedeler için inşa edilen konutların kuraları bu ay içerisinde çekilecek.

Betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Asrın felaketi şeklinde bilinen deprem sonrasında sık sık gündeme gelen prefabrik evler, modern konut ihtiyaçlarına da çözüm sunuyor. Peki betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

EPDK duyurdu! Mesken ve tarımsal sulamaya yönelik son kaynak tedarik tarifesi miktarları belli oldu!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından elektrikte mesken, tarımsal sulama ve diğer tüketici gruplarına ilişkin son kaynak tedarik tarifesi tüketim miktarları belli oldu.

Tamaris Tedarik Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tamaris Tedarik Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Eren tarafından kuruldu.

Tedarik sorunu kamyon devini vurdu! İflas bayrağını çekmek üzere

Dünya genelinde özellikle teknoloji tabanlı kriz giderek genişliyor. Tedarik sıkıntıları ve sermayeye erişim gibi zorluklar firmaları zor duruma düşürüyor. Bu kez İsveç merkezli Kamyon devi Volta Trucks iflas başvurusunda bulunacağını duyurdu.

Aylarca zamlanan mutfak tüplerine büyük indirim geldi: Aygaz, Bizimgaz ve İpragaz fiyatları duyurdu

Türkiye'de son dönemlerde sürekli zamlanan tüpe bu kez de indirim geldi. Mutfak tüpü ihtiyacını karşılayan önemli firmalar yaptıkları %10'luk büyük indirimle tüketicilerin yüzünü güldürdü. Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz gibi önde gelen gaz tedarikçileri fiyatları güncelledi. İşte indirimli fiyatları...

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Meşe tarafından kuruldu.

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stanpoli Kurumsal Tedarik Otomotiv Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Meşe tarafından kuruldu.

Gaziantep İslahiye ve Nurdağı'nda inşa edilen 328 iş yeri teslim ediliyor!

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerden etkilenen Gaziantep'in Nurdağı ve İslahiye İlçelerinde inşa edilen iş yerlerinin anahtar teslimleri başladı.

Asr Tedarik Ve Yapı adres  Haberi

Asr Tedarik Ve Yapı adres 

Asr Tedarik Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon 747 bin 26 TL sermaye bedeli ile ASR Yatırım İnşaat Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Asr Tedarik Ve Yapı Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1- Yurt içi ve yurt dışında faaliyet gösteren kamu ve özel her türlü kurum ve kuruluşların ticari, sınai, zirai ve diğer her türlü malzeme, mal ve hizmet gereksinimini temin ve tedarik etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Adres: Piri Reis Mah.2073.Sok.E Blok N.17e...