02 / 05 / 2024

avcılar başına tuğla düşen inşaat işçisi

avcılar başına tuğla düşen inşaat işçisi

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Orhan Gazi Caddesi'nde inşaatta çalışan bir işçi başına tuğla düşmesi sonucu yaralandı.

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Avcılar'da kentsel dönüşüm tüm mahallelere yayıldı: 2029'da riskli hiçbir yapı kalmayacak!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu ve mahalle mahalle son durumları aktardı. Hançerli, 2029'da riskli hiçbir yapının kalmayacağını da söyledi. 

İBB'nin Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusu bir yıldır bekletiliyor!

Çevre şehirlerdeki depremlerde bile hasar gören Avcılar'daki kentsel dönüşüm başvurusunun bir yıldır bekletildiği gündeme geldi. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gürkan Akgün, açıklamalarda bulundu ve duruma tepki gösterdi. 

Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları İBB Meclisi'nde onaylandı! Neler değişti?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu veto ederek tekrar değerlendirilmek üzere İBB Meclisi’ne yolladığı Avcılar, Bahçelievler ve Pendik’teki imar planları, çoğunluktaki AKP-MHP grubunun oyları ile aynen onaylandı. İBB Meclisi’ndeki çoğunluk veto kararlarına karşı ısrarcı oldu. 

Avcılar Belediye Başkanı Hançerli: Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz!

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli son zamanlarda gündemden düşmeyen kentsel dönüşüm yasası ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kentsel dönüşüm yasasıyla dönüşümün önündeki sorunları çözemeyiz" dedi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları....

Bankalar çılgına döndü... Bu bankadan tek tuşla 2 bin 500 TL kazanacaksınız

Temmuz ayındaki zamdan önce müşterilerini kendi bünyelerine çekmek isteyen bankalar kampanyalar konusunda gaza bastı. En son Fibabanka tarafından yeni kampanya duyuruldu. Banka tarafından tek tuşla 2 bin 500 TL kazanmanın detaylarına yer verildi.

Altın fiyatları 21 gün sonra tam olarak kadar olacak! İslam Memiş şimdi açıkladı! Yatırımcıların koktuğu başına geldi

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 1.500 TL seviyesine kadar yükseldi. Altının efendisi İslam Memiş'ten yeni bir altın yorumu geldi. 21 gün sonra altın fiyatları için rakam paylaştı, yatırımcıların korktuğu başına geldi...

Hedef sıfır riskli bina! Depreme karşı ‘Avcılar Modeli’

Olası İstanbul depreminde en riskli ilçelerin başında gelen Avcılar’da 2029 yılına kadar sıfır riskli bina hedefi konulduğu bildirildi. Peki Türkiye’ye ‘Avcılar Modeli’ olarak tanıtılan bu sistem nasıl işliyor?

Bahçelievler’deki eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisinde imar değişikliği! 

Bahçelievler’de 27 bin 602 metrekarelik eski Ateş Tuğla Fabrikası’nın arazisine yapılacak inşaat projesi için planlardaki “konut” imarına, “ticaret” de ilave edildi. İşte ayrıntılar...

Avcılar sahildeki Hayrola Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı!

İBB'nin yetkisindeki alanda, Avcılar sahilde konumlanan Hayrola Lunapark’ın dört senedir işgal edilerek işletildiği belirlendi. Lunapark için tahliye ve yıkım işlemleri başlatıldı.

Avcılar'da riskli bina kalmayacak!

Avcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yapan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, kent genelinde riskli binaların saptanması adına yoğun mesai harcandığını dile getirdi. 

Avcılar ve Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm hızlandı!

1999 Marmara depreminden en çok etkilenen ilçelerden biri Avcılar olmuştu. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, ilçede kentsel dönüşümü hızlandırdı. Büyükçekmece'de de yapılar en az Avcılar kadar riskli durumda, o ilçede de dönüşüm hızlandırıldı.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli imar planını hayata geçiriyor.

avcılar başına tuğla düşen inşaat işçisi Haberi

avcılar başına tuğla düşen inşaat işçisi

İstanbul Avcılar'da inşaatta çalışan bir işçi başına tuğla düşmesi sonucunda yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Orhan Gazi Caddesi'nde yapımı devam eden inşaatın ikinci katından, yabancı uyruklu bir işçinin başına tuğla düştü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yapılan ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan işçi olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Yaralının tedavisinin devam ettiği, polisin olayla ilgili çalışma başlattığı öğrenildi.