18 / 05 / 2024

Avusturyalılar kütahyada fabrika mı kuracak

Avusturyalılar kütahyada fabrika mı kuracak

Kütahya'da, Avusturyalı bir firma tarafından 300 milyon avroluk yatırımla kağıt üretim fabrikası kurulmasının planlandığı bildirildi.

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Otomobil devi Tesla'dan 5 milyar dolarlık yeni fabrika! 645 dönümlük arazide yükselecek!

Otomobil devi Tesla, Meksika fabrikası için Meksika'nın federal çevre bakanlığından gerekli arazi kullanım izinlerini aldı. Söz konusu fabrika 645 dönümlük arazide yükselecek.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı! 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz kumpası!

Ankara'da sahte tapu dolandırıcıları kıskıvrak yakalandı. Şebeke, kurbanlarına 'tapuları 21 gün sonra e-Devlette göreceksiniz' yalanıyla kandırdı. 

Trakya bölgesi yabancı yatırımcıların radarında! Çinli yatırımcılar Trakya'da fabrika arıyor!

Kahramanmaraş depremlerinin ardından Trakya bölgesi yatırımcıların yeniden gözdesi haline geldi. Yabancı yatırımcılar fabrika yatırımı için Trakya bölgesinde arayışa girdi.

Turistik amaçlı kiralanan evlere turizmcilerden büyük tepki: Ciddi sıkıntılar çıkıyor...

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Turistik amaçlı olarak kiralanan evlerin turizm sektörü açısından ciddi sıkıntılar çıkarttığını belirtti.

İhracatçılar yeni hükümetten taleplerini sıraladı

İhracatçılar kötü gidişe son verilmesi için yeni hükümetten birtakım taleplerde bulundu. Ekonomiye adeta yön veren ihracatçılar, yeni hükümette taleplerini sıraladı.

Dev şirketlerin karları düşünce CEO maaşları kırpıldı! Hangi CEO’nun maaşı ne kadar oldu? Kimlerin maaşı kesildi?

Milyar dolarlık gelire sahip olan finans ve teknoloji şirketleri, aldıkları tasarruf önlemleri kapsamında bir yandan işten çıkarmalara başlarken, CEO maaşlarında kesintiye gidiyor.

Kış lastiği fiyatlarında son dakika! A101 Hepsiburada 20 Aralık 2022 kış lastiği fiyat listesi...

Kış lastiği uygulaması 1 Aralık tarihi itibariyle başladı. Arabası olan vatandaşlar kış lastiği fiyatlarına bakıyor. Kış lastiklerinin fiyatı nedir? 20 Aralık 2022 tarihli fiyat listesi için tıklayınız...

Kış lastiği zorunluluğu başlıyor! Peki, kış lastiği ne kadar? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Kış lastiği 1 Aralık tarihi itibariyle başlayacak. Otomobili olan vatandaşlar kış lastik fiyatlarını araştırıyor. Peki kış lastiği ne kadar? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Samsung kullancıları kıskanmanıza gerek yok! iPhone 14’ün hayat kurtaran özelliği Samsung'a geliyor!

Teknoloji devi Samsung, yeni Galaxy S23 serisine uydu bağlantısını da dahil etmek istiyor. Ayrıntılar için buraya tıklayın!

Petlas kış lastiklerinde yüzde 30’a varan indirim! İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar kış lastiği fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, Petlas kış lastik fiyatları 2022 ne kadar? İşte Petlas 14 Ekim 2022 fiyat listesi…

Avusturyalılar kütahyada fabrika mı kuracak Haberi

Avusturyalılar kütahyada fabrika mı kuracak

Kütahya'da, Avusturyalı bir firma tarafından 300 milyon avroluk yatırımla kağıt üretim fabrikası kurulmasının planlandığı bildirildi. 


Prinzhorn Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cord Prinzhorn ve beraberindeki heyet, Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesine yapacakları kağıt üretim fabrikası yatırımıyla ilgili incelemelerde bulunmak üzere kente geldi. Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir'i makamında ziyaret eden Avusturyalı heyete, kentteki yatırım alanları ve yatırım faaliyetleri konusunda brifing...