29 / 04 / 2024

Ayhan Küçükşahin

Ayhan Küçükşahin

Butgan İnşaat Mobilya Dekorasyon Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Küçükşahin tarafından 10 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de kuruldu.

Altın fiyatlarında şahin Fed etkisi görüldü! Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı

Altın fiyatlarında şahin fed etkisi görüldü! Altın fiyatlarında yeni rekorlar beklenirken düşüşe geçen altın fiyatları vatandaşları şaşırttı. Umulmadık taş baş yardı! Bu rakamlara bakan bir daha baktı...

Köse Danışmanlık Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Danışmanlık Proje Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kılıç tarafından kuruldu.

Köse Elektromekanik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köse Elektromekanik Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kılıç tarafından kuruldu.

Küresel piyasalarda Fed şoku! Fed'in ultra şahin adımları piyasaları nasıl etkileyecek?

Küresel piyasalar, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) çarşamba günü faiz kararını açıklayacağı haftaya temkinli şekilde başlarken, nasıl ilerleyeceği merak konusu oldu. Peki Fed'in ultra şahin adımları piyasaları nasıl etkileyecek? İşte ayrıntılar...

İzli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzli İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Şahin tarafından kuruldu.

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ferhat Şahin tarafından kuruldu.

Türkşeker Genel Müdürü Şahin'den piyasaları rahatlatan açıklama: Şeker arzında sıkıntı yok!

Muhiddin Şahin, "Kıtlık olacak kaygısı içerisine girmeye gerek yok. Şeker üretiminin bu yıl çok daha iyi olacağını ümit ediyoruz.". İşte haberin devamı….

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Mockup Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mockup Mimarlık Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Küçükşahin ve Arda Akcan ortaklığında kuruldu.

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebru Erşahin Mimarlık Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Erşahin tarafından kuruldu.

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Şömine İnşaat Dekorasyon Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Çatalca’da 100 bin TL sermaye bedeli  ile Burhan Şahin tarafından  kuruldu.

Pandemide İstanbullular yazlıklarına, yabancılar İstanbul'a akın etti!

Kovid-19 salgınında birçok ülke sınırlarını kapattı. Sözcü'den Taylan Büyükşahin'in haberine göre; pandeminin kendini iyice gösterdiği 2020 yılında yabancılar akın akın İstanbul'a geldi. 

Sidar Şahin, Kıbrıslı Yalısı'nın harem bölümünü 19 milyon dolara aldı!

Geçtiğimiz ay Trendyol kurucusu Demet Mutlu tarafından satın alındığı haberleriyle gündem olan Boğaz’ın üne sahip yalılarından Kıbrıslı Yalısı’nın harem bölümünü Sidar Şahin aldı.

Ayhan Küçükşahin Haberi

Ayhan Küçükşahin

Butgan İnşaat Mobilya Dekorasyon Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Küçükşahin tarafından 10 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de kuruldu.


Butgan İnşaat Mobilya Dekorasyon Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak vemüstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...