03 / 05 / 2024

banka kapanyalarının konut satışlarına etkisi

banka kapanyalarının konut satışlarına etkisi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 3. çeyrek konut satışlarını açıkladı. Açıklamaya göre 2013 yılının son çeyreğinde Türkiye genelinde 293 bin 318 konut satışı gerçekleşirken, satışlarda ilk üç sırayı İstanbul-Ankara-İzmir aldı.

3 milyon liranın konut kredisi faizleri ne kadar? Banka banka güncel faiz oranları...

Konut kredisi faiz oranları vatandaşları şaşırttı. Buna göre, 3 milyon liranın konut kredisi faizleri ne kadar oldu. En az 10 milyon lira geri ödemesi var.

1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Bankalar, konut kredi faiz oranlarını güncellemeye devam ederken, 1.5 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri de yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte banka banka 120 ay vadeli konut kredisi tablosu!

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Türkiye Rusların konut tercihinde 3. sırada!

Yandex Nedvijimost servisi tarafından açıklanan resmi verilere göre Türkiye, Rusların konut tercihinde 3. sırada yer aldı. Rusya vatandaşlarının inşaat halinde olan konutlar için en çok arama yaptıkları ülkeler arasında ilk sırada başında Birleşik Arap Emirlikleri yer aldı.

Banka hesabını başkasına kullandıran yandı! 

Son zamanlarda ortaya çıkan dolandırıcılık yöntemleri adeta ağızları açık bırakırken konu ile ilgili bir paylaşım da Avukat Esat Özel'den geldi. Avukat Özel paylaşımında "Banka hesabınızı kimseye kullandırmayın" diyerek çok önemli uyarılar yaptı. İşte o paylaşım...

Yabancıların konut alımında getirilen 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları sürüyor!

Türkiye emlak sektöründe son dönemlerde, yabancıların konut alımında getirilmiş olan 400 bin dolarlık sınırlamanın yankıları devam ediyor. Bu konudaki önemli bir aktör olan Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan konu ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Depremler vatandaşın konut tercihini değiştirdi! Çelik evlere talep artıyor!

Deprem sonrası vatandaşların konut tercihlerinin değiştiğini ve çelik evlere taleplerin arttığını açıklayan Karmod Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çankaya önemli açıklamalarda bulundu.

O paralar hesaplara yatırılmaya başlandı! Acilen banka hesaplarınızı kontrol edin!

Pek çok kişinin merakla beklediği evde bakım paraları hesaplara yatırılmaya başlandı. Acilen banka hesaplarınızı kontrol edin...

1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi banka kaç TL ihtiyaç, konut, taşıt kredisi verir? Nakit ihtiyacı olanlar dikkat!

1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi bankanın kaç TL ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi vereceği pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki 1.000, 1.200, 1.300 kredi notuyla hangi banka kaç TL ihtiyaç, konut, taşıt kredisi verir? Nakit ihtiyacı olanlar dikkat...

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Dev banka doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı! Doların kaderi resmen belli oldu!

Dev Bank MUFG Bank'ın analistlerinden dolarla ilgili öenmli açıklama geldi. Dev banka doların 30 TL olacağı tarihi açıkladı! Doların kaderi resmen belşi oldu!

Bayram müjdesi geldi! Banka hesaplarınızı acilen kontrol edin! Hesabınıza 4 bin 337 TL yatmış olabilir!

Banka hesaplarınızı acilen kontrol edin!... Bayram müjdesi geldi... Hesabınıza 4 bin 337 TL yatmış olabilir, şimdi hemen kontrol edin...

banka kapanyalarının konut satışlarına etkisi Haberi

banka kapanyalarının konut satışlarına etkisi

TÜİK’in açıklaması üzerine konut sektörünü değerlendiren Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan, bankaların konut satışını destekleyen kampanyalar sunması ve faiz oranlarının düşmesi gibi nedenlerin konut satışlarını yükselttiğini belirtti.


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)’ndan yapılan açıklamaya göre 2013 yılı son çeyreğinde Türkiye genelinde 293 bin 318 konut satışı gerçekleşti. Konut satışlarında İstanbul 54 bin 34 adet ile en yüksek paya sahip olurken, Ankara 34 bin 269 adet ile ikinci, İzmir ise 17 bin 940 adet ile üçüncü oldu. Aynı çeyrekte, en az satış ise 24 konut ile Hakkâri’de gerçekleşti. Yükselen konut fiyatlarına karşın artan konut satışları ile ilgili bir değerlendirme yapan Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan; “Türkiye’de inşaat sektörü hızla gelişiyor. Her geçen gün gelişen sektörde neredeyse her hafta...