27 / 04 / 2024

banka kredisi başvurusu için gerekli belgeler

banka kredisi başvurusu için gerekli belgeler

Ekspertiz raporu için bankaya başvuruda bulunulması gerekiyor. Konut kredisi alabilmek için bazı belgelerin bankaya beyan edilmesi gerekiyor. Peki, Ekspertiz raporu almak için gerekli evraklar nelerdir?

İlk kez ev alacaklara düşük faiz müjdesi: 1.20 düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı?

İlk defa konut alacakların yakından takip ettiği düşük faizli konut kredisi yeniden gündemde. Peki 1.20 düşük faizli konut kredisi başvurusu başladı mı? İşte ayrıntılar...

Evlilik kredisi başvurusu 15 Şubat'tan itibaren başlayacak!

Evlilik kredisi için başvuru tarihleri geçtiğimiz günlerde duyuruldu. Evlilik kredisi başvurusu onaylanan kişilere toplam olarak 48 ay vadeli iki sene geri ödemesiz 150 bin lira verileceği açıklandı. Evlilik kredisi başvurusu 15 Şubat'tan itibaren depremden etkilenen illere verilecek.

2023 konut kredisi başvurusu için gerekli belgeler neler?

Konut kredisi alırken bazı belgelerin ilgili bankaya teslim edilmesi gerekiyor. Peki 2023 yılında 2023 konut kredisi başvurusu için gerekli belgeler neler? İşte detaylar...

En uygun taşıt kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Araç kredisi veren pek çok banka, kredi kullanıcısına uygun ödeme fırsatları sağlıyor. Böylece cazip kampanyalar ile desteklenen bu hizmet ile birçok kişi ihtiyacı olan otomobillere kavuşuyor.

Deprem kredisi için nasıl başvuru yapılır! İşte kamu bankalarından deprem kredi şartları

Son zamanlarda, deprem kredisi başvurusu yapmak isteyenlerin sayısı artıyor. Türkiye kamu bankaları depremzedeler için kredi desteği sağlayacak kampanyalarını duyurdular. 

Deprem kredisi başvurusu nasıl yapılır? Deprem kredisi nedir? Deprem kredisi veren bankalar hangileridir?

Deprem kredisi başvuruları gündemde yer alıyor. Deprem kredisi başvuruları belli oldu. İşte detaylar!

Ziraat Bankası destek kredisi başvuru nasıl yapılır? Ziraat Bankası destek kredisi başvurusu devam ediyor mu?

Ziraat Bankası destek kredisi başvurusunun devam edip etmediği vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Milyonlarca esnafa faizsiz kredi veriliyor! 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan yeni esnaf destek paketinin şartları ve tüm ayrıntıları netleşti. Genç girişimci esnafa kredi destek paketi yürürlüğe alındı. Peki 300 bin TL'lik esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Esnaf ve zanaatkârlara destek olması için çıkarılan 'Esnaf Destek Kredi Paketi'nin başvuru şartları ve bu paketten hangi esnafın yararlanabileceği vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Esnaf kredi başvuru şartları nelerdir? Esnaf kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Banka kredisi ile kurbanlık alınır mı? Kredi kartı ile kurbanlık kesilir mi?

Banka kredisi ya da kredi kartı ile kurbanlık alınır mı? vatandaşlar bu soruyu bayram yaklaşırken sormaya başladılar. İşte merak edilen detaylar!

Konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? Şartlar neler?

Nakit ihtiyacı olan ve taşınmaz almak isteyen vatandaşlar çoğu zaman konut kredisi çekmeyi tercih ediyor. Peki konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? Konut kredisi nasıl çekilir? İşte detaylar...

Düşük faiz oranlı konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Ev satışlarında rekor kırılırken konut sahibi olmak isteyenler de düşük faizli konut kredisi şartlarını araştırıyor. Peki konut kredisi başvurusu nasıl yapılır? Başvuru için gerekenler neler?

12 ay ertelemeli konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

3 kamu bankası Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank tarafından konut kredilerinde yapılan faiz indirimi sektörü canlandırdı. Peki 12 ay ertelemeli konut kredisi ödemeleri ne kadar? Başvurular nasıl yapılır?

banka kredisi başvurusu için gerekli belgeler Haberi

banka kredisi başvurusu için gerekli belgeler

Ekspertiz raporu almak için gerekli evraklar!


Ekspertiz raporu;  varlıkların yeniden değerlendirilmesinde, finansman kullanımında, birleşmelerde, devralmalarda teminatların değer tespitinde, borçların yeniden yapılandırılmasında, alacakların takas yolu ile azaltılmasında, proje değeri analizlerinde, en iyi ve en yüksek analiz ihtiyaçlarında, gayrimenkul yatırım ortaklıklarının varlık hareketlerinde alınması gereken bir belge olarak karşımıza çıkıyor. 


Eksperler tarafından hazırlanan ekspertiz raporlarında gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu,kaç yaşında olduğu,imar durumu gayrimenkulün alanı,ulaşım özellikleri,fiziki durumu ve alt yapısı yer alıyor. Ekspertiz raporu için ilk önce banka başvurunda bulunmak gerektiği için bankalarda konut kredisi başvurusunda bulunmak için bankaya beyan edilmesi gereken bazı evraklar bulunuyor. Gerekli evraklar aşağıda yer alıyor;


* Nüfus cüzdanı forokopisi (Pasaport veya sürücü belgesi de olabilir)

* Gelir belgesi

* Serbest meslek olarak çalışanlar vergi levhası

* İkmetgah belgesi (Adınıza düzenlenmiş, elektrik, su,...