06 / 05 / 2024

Başkentray ücretsiz

Başkentray ücretsiz

Kayaş Tren Garı'nda düzenlenen Başkentray Açılış Töreni'ne  Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan katılım gösterdi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankaralıların 12 Nisan 2018 yılında hizmet vermeye başlayan Başkentray'ın konforunu çok sevdiğini kaydederek, "Başkentray'ı her gün 60 bin yolcu kullanıyor." denildi.

İstanbulkart'ta yeni döneme girildi! İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlıyor

İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlayacağı açıklandı. Buna göre, İstanbullular, artık İstanbulkart Mobil uygulaması aracılığı ile kendi İstanbulkartları arasında veya istedikleri başka bir kullanıcının İstanbulkart'ına ücretsiz olarak para transferi yapabilecekler.

Bakanlıktan gençlere müjde! Bir yıl boyunca ücretsiz! Başvurular e Devletten yapılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, GençKart uygulamasının bugün başladığını belirterek, gençlerin kültür ve sanat kurumlarında sahnelenecek etkinliklerden ücretsiz olarak yararlanabileceklerini açıkladı. 

1 Ocak'ta toplu taşıma araçları ücretsiz olacak...

Yılbaşında toplu taşımanın ücretsiz olup olmadığı, birçok vatandaş tarafından sorgulanmaya başlanmıştı. Buna göre, Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararı sonrasında Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu 1 Ocak 2024 Pazartesi günü ücretsiz olacağı açıklandı.

Ücretsiz sosyal konut projesine 3 günde 1000 başvuru! 6 Şubat'ta sona erecek!

Elbistan Belediyesi tarafından dar gelirli aileler için yapımına başlanılan ücretsiz sosyal konut projesinde başvurular devam ediyor. 18 Aralık'ta başlayan başvurulara 3 günde 1000 kişi başvurdu. 

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Resmi Gazete’de yayımlandı! Bunlar o tarihte ücretsiz! Paranız cebinizde kalacak!

Başkentray, Marmaray, İZBAN ve bunun yanı sıra, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında ücretsiz olacak. Söz konusu Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Özel halk otobüslerinden ücretsiz kartlara engel

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği (TÖHOB) Başkanı Ercan Soydaş, ülke genelinde ücretsiz taşıma kartı kullanma hakkı bulunan kişileri ayın sadece ilk dört günü araçlara kabul edeceklerini bildirdi.

Bedava doğalgaz nisan ayında başlamıştı! Ne zamana kadar ücretsiz olacak? İşte o tarih açıklandı!

Nisan ayında başlayan ve ücretsiz 25 metreküp doğalgaz kampanyası büyük ilgi gördü. Bu kapsamda konut aboneleri için ilk 25 metreküp doğalgaz ücretsizdi. Peki bedava doğalgaz hangi tarihte bitecek? Bedava doğalgaz kampanyası ne zaman sona erecek? İşte o tarih...

Bakan Uraloğlu'ndan gençlere müjde: Ücretsiz 10 GB internet uygulamanın başlayacağı tarih netleşti İşte başvuru adımları

Milyonlarca gencin meraklı bekleyişini Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun müjdeli haberi sonlandırdı. Bakan Uraloğlu, ücretsiz 10 GB internet için tarihi açıkladı. İşte 10 GB internete ilişkin tüm merak edilenler...

Başkasına ait tapu nasıl sorgulanır? Tapu sahipleri hemen bakın! Tapunun kime ait olduğu öğrenilebilir mi?

'Bedava (ücretsiz) ada parsel sorgulama ve TC ile e-devlet web tapu kaydı ve başkasına ait tapu sorgulama nasıl yapılır?' sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Emekliler çileden çıktı! Bakan Göktaş’a ‘ücretsiz toplu ulaşım’ mektubu yazdı!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a ücretsiz ulaşıma ilişkin mektup yazdı. 65 yaş ve üzerindekilerin şehir içi ücretsiz toplu taşıma hakkını kullanırken yaşadığı aksaklıkların giderilmesini talep eden Ergün, Bakan Göktaş’a mek

Sıfırdan e-ticarete nasıl başlanır? Ücretsiz e-ticaret şirketi açılabilir mi?

İnternetin giderek daha geniş kitlelere ulaşması ve online alışverişin yükselişi, e-ticaret sektörünü cazip kılmaktadır. Bu dijital ortam, girişimciler ve işletmeler için sürekli genişleyen bir iş alanı sunmaktadır. Peki e-ticarete sıfırdan nasıl başlanır?

Başkentray ücretsiz Haberi

Başkentray ücretsiz

Projede emeği geçenlere teşekkür eden Erdoğan, İstanbul'daki Marmaray ve İzmir'deki Egeray'ın ardından şehir için banliyö hizmetinde üçüncü projeyi de hayata geçirdiklerini açıkladı. 

Şehrin en uç iki noktasını birleştiren Kayaş-Sincan hattı üzerinde modern ulaşım ihtiyacına uygun bir şekilde yepyeni bir hat kurduklarını vurgulayan Erdoğan, toplam 156 kilometrelik yeni demiryolu döşeyip istasyonları her türlü ihtiyaca cevap verecek hale getirerek, alt ve üst geçitlerle güzergah güvenliğini sağlayarak, hattın diğer ulaşım ağlarıyla entegrasyonunu temin ederek Ankara'ya iftiharla anlatılacak bir banliyö hattı kazandırdıklarını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Erdoğan, Kayaş'tan Sincan'a 49 dakikada gidilebilmesini sağlayacak Başkentray altyapısının aynı zamanda yüksek hızlı trenin Eryaman-Gar mesafesini de kısalttığına işaret ederek, şöyle devam etti:

"İlk etapta 15 dakikada bir olacak trenlerin hareket aralığı gerekirse 5 dakikada bire kadar...