03 / 05 / 2024

başkentte nasıl konutlar tercih ediliyor

başkentte nasıl konutlar tercih ediliyor

Yapılan araştırmalara göre başkentlilerin yüzde 46’sı, konut alımlarında tercihini 4+1’den yana kullanıyor Birbiri ardına inşa edilen konut projeleri yer verdikleri farklı tiplerdeki yapılarıyla, alıcıya çeşitli alternatifler sunuyor.

E-devlet'ten TOKi Mayıs projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Dar gelirli vatandaşlar TOKİ'nin Mayıs 2024 projelerine nasıl başvuru yapacağı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki Mayıs 2024 adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

PTT personel alımı başvurularında son dakika! PTT iş başvurusu nasıl yapılır? PTT personel alımı başvuru şartları 2024!

PTT personel alımı başvurularındaki son dakika gelişmeleri iş arayan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki PTT iş başvurusu nasıl yapılır? PTT personel alımı başvuru şartları 2024...

BES kısmi ödeme başvurusu nasıl yapılır? Bireysel emeklilikten çıkmadan para nasıl alınır?

Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES), biriken tutarın yarısını almaya imkan tanıyan kısmi ödeme uygulamasının başvuru şartları belli oldu. BES kısmi ödeme için nasıl başvurulur? Bireysel emeklilikten çıkmadan para nasıl alınır? İşte bilinmesi gerekenler…   

TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ'den ev almak isteyenler dikkat: TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

TOKİ konutlarına başvuru yapacak vatandaşlar, TOKİ 2+1, 3+1 konut başvurularının nasıl yapılacağını merakla araştırıyor. Peki TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? TOKİ başvuru ne zaman 2024? 

Nisan 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuru detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Promosyon başvurusu nasıl yapılır? E devletten emekli promosyon başvurusu! Banka promosyonu 2024 son dakika!

Emekli maaş promosyonu almak için başvuruların nasıl yapılacağı merak konusu oldu. İşte E devletten emekli promosyon başvurusu! Banka promosyonu 2024 son dakika! 

TOKİ Mart 2024 projelerine başvurmak isteyenler aman dikkat! e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ'nin satışları devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler söz konusu başvuruları nasıl yapacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

Araç değer kaybı başvurusu nasıl yapılır?

Bir araç kaza yaptıktan sonra aracını yaptıran sürücülerin değer kaybı başvurusunu e-Devlet’ten nasıl yapacakları merak ediliyor. Güncel olarak e-Devlet üzerinden araç değer kaybı başvurusu gibi bir hizmet almak mümkün değil.

SGK hasta bezi başvurusu nasıl yapılır 2024? Hasta bezi ödemesinde detaylar belli oldu! e-Devlet hasta bezi sorgulama!

SGK hasta bezi başvurusu ve ödemeleri ile ilgili detaylar merakla araştırılıyor. Peki SGK hasta bezi başvurusu nasıl yapılır 2024? e-Devlet'ten hasta bezi sorgulaması yapılır mı?

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 500 bin sosyal konut projesi: TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12. Kalkınma Planı kapsamında dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut üretileceği açıklandı. Peki, Kahramanmaraş TOKİ konut başvurusu ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

İBB başvurusu nereden ve nasıl yapılır? İBB başvurusu kaç TL? İBB başvurusu için şartlar nelerdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB),  üniversite öğrencilerine yönelik eğitim yardımı başvurularını kabul etmeye başladı. Başvuruların başlamasıyla birlikte İBB bursunun detayları ve başvuru şartları merak konusu oldu. İBB bursunun miktarı ne kadar? Başvuru nasıl yapılır? İşte detaylar...

başkentte nasıl konutlar tercih ediliyor Haberi

başkentte nasıl konutlar tercih ediliyor

Buna karşılık özellikle büyük şehirlerde son yıllarda daha küçük konutlar inşa etme trendi yükselişe geçse de, Ankaralı konut alıcısı geniş ve ferah evden vazgeçemiyor. Geleneksel Türk aile yapısının son yıllarda gösterdiği değişim, yansımasını konut seçiminde de gösteriyor. Aileler 'çekirdek'leşirken, hayata geçirilen konutlar da küçülüyor, ufacık konutlarda yaşamlarını sürdürmeye çalışıyor.


EN AZ 1+1 TERCİH EDİLDİ

Başkentte ise bu durumun çok da benimsenmediğini ifade eden BEKAŞ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Karahasanoğlu, yeni evli ve tek çocuklu Ankaralılar'ın bile geniş konut arayışında olduğunu vurguladı. Karahasanoğlu, "Konut algısı modern şehirleşme kurgusuyla değişirken, alıcı bazı özelliklerden yıllar geçse de vazgeçemiyor. Bunların başında da geniş ve ferah konut isteği geliyor. Yaptığımız araştırmaya katılanların yüzde 46 gibi büyük bir bölümü tercihini 4+1'den yana kullanırken, yüzde 37'lik bölüm...