10 / 05 / 2024

baydöner eskişehir şube sayısı

baydöner eskişehir şube sayısı

Baydöner, Eskişehir'de açtığı şube ile restoran sayısını 90'a çıkardı. Şirketin CEO'su Bülent Polat, "2015'te şube sayımız 110 olacak" dedi.

'Eskişehir’in şehir merkezinde zemin zayıf, kentsel dönüşüm hızlandırılmalı!'

Deprem ülkesi olan Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması gerekiyor. İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç, kentteki binalara ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerekiyor: Olası depremde yıkım olacak caddeler tek tek açıklandı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç,   Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti ve yıkım beklenen caddeleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Gloria Jean's Coffees 80'nci şubesini Eskişehir'de açtı!

Günün her saatinde kahve keyfini artırmak isteyen Gloria Jean’s Coffees şube sayısını artırıyor. Yeni yılda Antalya ve Eskişehir’de açtığı yeni mağazalarıyla birlikte şube sayısını 80'e çıkardı...

Eskişehir Çarşı'nın zemini için risk uyarısı!

Eskişehir'de çarşı bölgesinin zemininin yumuşak zemin olduğunu söyleyen TMMOB Mimarlar Odası Şube Başkanı Didar Duygu Altuntaş, “Çarşı bölgesinin zemini ciddi riskli. Sıvılaşma riski yüksek. Zemin yumuşak olduğu için tehlikeli” dedi.

FuzulEv, Eskişehir'de şube açtı!

Fuzul Grup bünyesinde faaliyetini sürdüren FuzulEv, büyüme stratejisi kapsamında şube ağını genişletmeye devam ediyor. FuzulEv 50'nci şubesini Eskişehir'de açtı...

Baydöner 3.5 yılda 110 şube açacak!

Türk insanının dışarıda en çok tükettiği yiyeceklerin başında gelen döner zincir markalarla büyüyor. Yılda 10 milyar liralık pazara ulaşan dönerin kurumsal markalarla büyüyeceğini anlatan Baydöner Genel Müdürü Bülent Polat, “3.5 yılda 110 şube açacağız” dedi.

Baydöner, Ümraniye Modern East AVM'de şube açtı!

Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Ümraniye'de bulunan Modern East AVM'de şube açtı. Baydöner İskender, Türkiye genelinde ise 108, İstanbul'da 26 şubeye ulaşmış oldu.

Baydöner Axis İstanbul AVM'de şube açtı!

Döner restoran zincirlerinden olan Baydöner, İstanbul Eyüp'te bulunan Axis İstanbul AVM'de şube açtı. İstanbul'daki 25'inci şubesi olan Baydöner Axis İstanbul AVM şubesi 72 kişi kapasiteli.

Baydöner, Çorlu Trend AVM'de şube açtı!

Türkiye'nin en yaygın döner restoran zinciri Baydöner, Çorlu'daki 2. şubesini açtığını duyurdu. Baydöner Çorlu Trend AVM şubesinin, 120 kişi kapasitesi ve açık mutfağı bulunuyor.

Baydöner Ankara One Tower AVM'de şube açtı!

Yurtiçi ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden Baydöner. 104. Restoranını Ankara One Tower AVM'de Açtı. OneTower şubesi açık mutfağıyla, toplamda 75 kişiyi aynı anda ağırlayabiliyor.

Eskişehir'de peyzaj düzenlemeleri kente estetik kazandırıyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı Park Bahçeler Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin dört bir yanına çiçeklerle donatıyor.

Baydöner İzmir'de 2 şube daha açtı!

Hızlı büyümesi ve lezzetiyle sektörde adından sıkça söz ettirmeye devam eden Baydöner, Mavi bahçe ve Point Bornova olmak üzere İzmir'de iki İskender şubesi daha açtığını duyurdu.

TOKİ, Eskişehir'deki emeklilerin başvurularını kabul ediyor!

Türkiye Emekliler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Arif Duru, ev almak isteyen emeklilerin ön taleplerini şubeye bildirmeleri gerektiğini söyledi.

baydöner eskişehir şube sayısı Haberi

baydöner eskişehir şube sayısı


TÜRKİYE'NİN dört bir yanında açtığı yeni restoranlar ile büyümesini sürdüren Baydöner, iki hafta önce Eskişehir Espark AVM'de açtığı restoran ile Eskişehirlilere başka bir şubesiyle daha hizmet verecek. Baydöner CEO'su Bülent Polat, tüketici araştırmalarında Türklerin dışarıda yemeyi tercih ettiği yiyeceklerden birinin döner olduğu sonucuna ulaştıklarını söyledi. 


Dönerin tercih edilmesinde sağlıklı ve lezzetli oluşunun önemli bir etken olduğunu aktaran Polat, "Son yıllarda Türk insanının dışarıda yemek yeme alışkanlığı biraz daha arttı. 

Biz de Baydöner olarak tüketiciye daha fazla noktada kaliteli ve lezzetli ürünler sunmak için son 2 yıldan bu yana hem AVM hem de cadde büyümesini devam ettiriyoruz. Eskişehir'de 2'inci restoranımızı açmış olmaktan çok mutluyuz" diye konuştu. Polat konuyla ilgili şunları söyledi: "Biz şu anda 90 şubeye ulaştık ama bu sayının aslında 5001000...