24 / 07 / 2024

Bayram Ay kimdir

Bayram Ay kimdir

İnşaat Mühendisi Bayram Ay, "13 Ekim Dünya Konut Günü" nedeniyle değerlendirmelerde bulunurken; insanların Konut alırken nelere dikkat etmesi hakkında düşüncelerini aktardı.

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş Ayşegül Bensel Kimdir?

Ayşegül Bensel kimdir? Ayşegül Bensel’in mesleği nedir? Ayşegül Bensel eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aile destek ödemesi Nisan ayı ne zaman hesaplara yatacak? Aile destek ödemesi alanlar şimdi bakın! 

"Aile destek ödemesi Nisan ayı ne zaman yatacak, bayram ikramiyesi var mı 2023?" sorularının yanıtları sık sık araştırılıyor. Peki aile destek ödemesi Nisan ayı ne zaman hesaplara yatacak? Aile destek ödemesi alanlar şimdi bakın!

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

Ramazan bayramına sayılı günler kala bankalar, vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için uygun şartlarda ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları başlattı. İhtiyacı olanlar mutlaka okusun.

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

EYT’liler nisan ayında köşe! EYT'liler ilk maaşta ne kadar para alacak? Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

EYT düzenlemesi kapsamında emekli olanlar nisan ayında bayram edecek. Dört ayrı kazanca birden kavuşacak emekliler resmen köşe olacak! Peki, ilk maaşta ellerine ne kadar para geçecek? Emekli maaş ve ikramiyeleri ne zaman ödenecek? İşte detaylar haberimizde…

Şok 'bayram heyecanını' yaşatmaya başladı! Şeker ve çikolataya dev gibi indirim

Şok market 5-23 Nisan 2023 kataloğunu yayınladı. Ramazan bayramı münasebetiyle çikolata ve şeker ürünlerinde indirime gitti. Mübarek ramazan ayını yarılamışken indirimli ürünleri alıp bayrama hazırlık yapmak isteyen vatandaşlar elinizi çabuk tutun.

Bayram ikramiyesi nedir? Kimlere verilir? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

SSK ve Bağ-Kur emeklileri, Ramazan ayı münasebetiyle gelecek olan bayramda yatacak ikramiyeleri sorgulamaya başladı. Peki Bayram ikramiyesi nedir? Kimlere verilir? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

2023 BAYRAM İKRAMİYESİ! Emekli maaşı ve bayram ikramiyesi ne kadar oldu, ayın kaçında yatırılacak?

Bayram ikramiyelerine dair araştırmalar hız kazandı. 2023 bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Emekli bayram ikramiyeleri ayın kaçında yatacak? İşte detaylar!

2023 Ramazan Bayramı tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün? 2023 Diyanet Ramazan Bayramı takvimi

Ramazan ayına sayılı günler kala milyonlarca kişi Ramazan Bayramı'nın ne zaman olduğunu araştırıyor. Son günlerde zor bir dönemden geçen vatandaşlar, tatil ile birlikte biraz nefes almak istiyor. Peki 2023 Ramazan Bayramı tatili ne zaman başlıyor? Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

Merkez Bankası duyurdu! Doların geleceği seviye resmen açıklandı! Bu rakamı görenler bayram etti! Hemen bakın

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) şubat ayı piyasa katılımcıları anketini açıkladı. Ankete göre doların geleceği seviye resmen açıklandı! Bu rakamı görenler bayram etti! Hemen bakın.

Bayram Ay kimdir Haberi

Bayram Ay kimdir

İnşaat Mühendisi Bayram Ay, "13 Ekim Dünya Konut Günü" nedeniyle değerlendirmelerde bulunurken; insanların Konut alırken nelere dikkat etmesi hakkında düşüncelerini aktardı. "Konut yapımında durgunluk yaşanmaya başladı" Keşan'da konut yapımında belli bir durgunluğunun yaşanmaya başladığını belirten Ay. "Konut faizlerinin artmasının bunda biraz etkili olduğunu düşünüyorum. Konut geçmiş süreçte, yatırım amacıyla düşünülüyordu. Konut alanlar, kiraya vererek gelir ve kar elde etmeye çalışıyorlar. Ancak, son dönemde yatırım amaçlı çok verimli olmuyor ve çok fazla düşünülmüyor. Elbette ki, İstanbul'da verimli oluyor ancak. Keşan'da çok fazla olmuyor, "dedi. 


"Konutlarda kalite arttı" 

Konut kalitesinin tüm Türkiye'de olduğu gibi Keşan'da da, her geçen gün arttığına dikkat çeken Bayram Ay, sözlerine şöyle devam etti: 'Konutlarda ısı yalıtımı ve enerji tüketimde eksikliklerimiz vardı. Ancak, son süreçte bu konuda bilinçlendik ve...