28 / 04 / 2024

Bayram Baysan Altıner taziye

Bayram Baysan Altıner taziye

İnşaat Yüksek Mühendisi 1968 KTÜ mezunu Bayram Baysan Altıner vefat etti. Merhum Altıner'in ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Emekli ikramiyesiyle 2018'de 5.20 gram altın alınıyordu, bugün 1,5 gram alınabiliyor! İkramiyeler de eridi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emekli bayram ikramiyesinin yüzde 50 artış ile 3 bin TL'ye yükseltildiğini açıkladı. Prof. Dr. Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından emekli ikramiyelerini yıllara göre, dolar ve altın ile karşılaştırdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bayram sonu yükselişe geçen altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Peki Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Bayram sonu altındaki yükseliş devam ediyor! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar?  3 Temmuz canlı altın fiyatları

Bayram sonu altındaki yükseliş kaldığı yerden devam ediyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım ve tam altın bugün ne kadar oldu? 3 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Altın alalım mı, bekleyelim mi? Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' dedi, tarih verdi!

Altın fiyatları, bayramın bitmesiyle birlikte yatay seyrediyor. Altın fiyatları yakından takip edilirken, yatırımcılar ''altın alalım mı, bekleyelim mi?'' sorusuna yanıt arıyor. Altının efendisi İslam Memiş 'son şans' diyerek tarih verdi. 

Altın yatay seyrediyor! Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, Ata altın ne kadar? 2 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları resmi bayram tatilinin ardından yatay seyretmeye devam ediyor. Yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, Ata altın ne kadar? 2 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında bayram sonrası yeni dönem! İslam Memiş duyurdu: Sürpriz geliyor

Altın fiyatlarında bayram sonrası sürpriz geliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yatırımcılara uyarılarda bulundu. İşte tüm detaylar...

Bayramın ikinci günü altın ne kadar? İşte gram, yarım, tam altın fiyatları...

Altın fiyatlarının ne kadar olduğu Kurban Bayramı'nda da merak ediliyor. 29 Haziran Perşembe günü altın piyasası ons altın ve döviz kuruna bağlı olarak farklılık gösteriyor. Yatırım olarak altını seçen vatandaşlar iç piyasada meydana gelen hareketliliği canlı olarak takip ediyor. Peki, bugün çeyrek

Altın yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 29 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

29 Haziran Perşembe günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bayram öncesi rekor seviyeye ulaşan altın fiyatları bugün de merak ediliyor. Altın bugün yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 29 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatlarındaki artış sürüyor! Gram altın, çeyrek altın ve Cumhuriyet altını kaç TL? 28 Haziran altın fiyatları!

Kurban Bayramı’nın ilk günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki, gram altın, çeyrek altın, ons altın ve Cumhuriyet altını ne kadar? Kaç TL? İşte 28 Haziran 2023 altın fiyatları...

Piyasalarda bayram haraketliliği! Gümüş fiyatlarında sert yükseliş! 

Dolar, altın ve euro peş peşe rekor tazelerken gümüşte yükselişe geçti. Peki bayram öncesi gümüş fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte detaylar...

Gram altında bayram sonrası için çarpıcı uyarı! Altını olanlar da altın alacaklar da şimdi bakın: Yeni rakam verildi!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın ile ilgili konuştu. Bayram sonrasına dikkat çeken Memiş, henüz her şeyin bitmediğini söyledi. 

Bayram öncesi sıkı denetim! Kasaplar ve et ürünleri mercek altında!

Kurban Bayramı'na kısa süre kala Tarım ve Orman Bakanlığı denetimlerini sıkılaştırdı. Bu kapsamda, ülke genelinde denetimlerini artırdı. 

Bayram Baysan Altıner taziye Haberi

Bayram Baysan Altıner taziye

İnşaat Yüksek Mühendisi 1968 KTÜ mezunu Bayram Baysan Altıner vefat etti. Merhum Altıner'in ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Cenazesi bugün Zincirlikuyu Camii'nden öğle namazının ardından kalkacak ve Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verilecek. 

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...