04 / 05 / 2024

Belçika emlak fiyatları 2016

Belçika emlak fiyatları 2016

Belçika Federal Ekonomi Bakanlığı, ülkede emlak fiyatları artışının sürdüğünü açıkladı. Ülkede ortalama müstakil ev fiyatı son bir yılda yüzde 4 artarak 207 bin 721 euroya yükseldi.

Ruslar rotayı Kıbrıs'a çevirdi, emlak fiyatları resmen uçuşa geçti!

Ukrayna savaşı sebebiyle Batı'nın ağır yaptırımına uğrayan Rus oligarklar, yönlerini uluslararası anlaşmalara bağlı olmayan Kuzey Kıbrıs'a çevirdi. Kıbrıs'ta emlak fiyatları resmen uçuşa geçti...

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı! Ev fiyatları şatolar ile yarışıyor! 

Tatil cenneti Bodrum’da emlak fiyatları zirve yaptı. Satılık konut fiyatların 5 milyon ile 550 milyon lira arasında seyrettiği Bodrum’da ev fiyatları Avrupa’da Cannes ve Monako’nun şatoları ile yarışıyor.

Ev almak isteyenler buraya dikkat! Emlak fiyatları düşecek mi? İşte detaylar!

Ev fiyatlarına yönelik önlemlerin alınıp alınmayacağı, fiyatların düşüp düşmeyeceği Mehmet Şimşek'in göreve başlamasından sonra araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar, gittikçe artan emlak fiyatlarının ne zaman inişe geçeceğini merak ediyor. İşte detaylar!

Belçika'da işe bisikletle gidenlere para verilecek!

Bugünden itibaren, Belçika'da işverenler artık işe bisikletle giden çalışanlarına kilometre başına 0,27 avro ödenek vermeyi zorunlu tutuyor.

Beklenen İstanbul depremi emlak fiyatlarını uçurdu! Bu ilçelere göç arttı! Kiraların en çok arttığı yerler açıklandı!

Beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarına da yansıdı. 1999 depremi öncesi yapılmış ve zemini kötü olduğu uzmanlarca söylenen semtlerdeki binalardan resmen göç başladı.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

İstanbul'dan deprem göçü arttı: O bölgede emlak fiyatları 3 katına çıktı! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından risk yüksek olan İstanbul'dan deprem göçü arttı: O bölgede emlak fiyatları 3 katına çıktı! 

Enerji krizi Belçika'da kafeleri yeni uygulamalara yöneltti!

Belçika'da bazı kafeler müşterilerin enerji bağışında bulunmalarını talep etmeye başlarken, diğerleri sıcaklıkları düşürüyor ve uzun süre oturan insanları bölgeyi terk etmeye teşvik ediyor.

Bakan uyardı: Kış korkunç geçecek! Doğalgaz fiyatları ne olacak?

Ukrayna-Rusya savaşı Avrupa’da ki doğalgaz sorununu derinleştiriyor. Belçika Enerji Bakanı, gaz fiyatlarında ki artışlara dikkat çekti…

Gayrimenkul satışlarında yeni dönem başladı! Emlak fiyatlarındaki manipülasyon önlenecek!

Konut Finansmanı Paketleri’nin duyurulmasının ardından emlak fiyatlarında yaşanan keskin artışlar üzerine T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayınlanan ‘538 sayılı Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği’ aracılığıyla bu konuda bazı düzenlemeler yapıldı. İşte detaylar...

Korkmaz Waffle Makinesi fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Belçika asıllı bir lezzet olan Waffle'ı evinde hazırlamak isteyenler güncel Waffle Makinesi fiyatlarını araştırıyorlar. Şık tasarımlı Korkmaz Waffle Makineleri mutfağınıza renk katacak. Peki, Korkmaz Waffle Makinesi fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kazakistan ve Özbekistan emlak fuarlarıyla Türkiye'de gayrimenkul satışları artacak!

Gayrimenkul sektörü Uluslararası Emlak Fuarları ReExpo ve Second Home; Kazakistan, Özbekistan, Libya, Hollanda, Belçika ve Pakistan fuarlarında bir araya gelecek. Fuarlarla Türkiye'deki gayrimenkul satışının artacağı öngörülüyor.

Belçika Kralı'ndan 3 Ukraynalı aileye konut tahsisi!

Belçika Kralı Phillip ve Kraliçesi Matilda, Ukrayna'da yaşanan savaştan kaçan toplamda 3 Ukraynalı aileye konut tahsisi yaptı.

Belçika emlak fiyatları 2016 Haberi

Belçika emlak fiyatları 2016

Belçika Federal Ekonomi Bakanlığı, ülkede emlak fiyatları artışının sürdüğünü açıkladı. Ülkede ortalama müstakil ev fiyatı son bir yılda yüzde 4 artarak 207 bin 721 euroya yükseldi. Ortalama villa fiyatı yüzde 2,8 artarak 346 bin 713 euro oldu. Ortalama apartman dairesi fiyatları ise yüzde 1,4 artışla 222 bin 381 euroya çıktı.


Sabah...