15 / 05 / 2024

Benesta Amos Living projesi

Benesta Amos Living projesi

ESTA Construction yeni projesi Amos Living için düğmeye bastı. Benesta Amos Living projesi Marmaris'te hayata geçiriliyor...

Yalova Sakura Park’ın 2. etabı 12 ay vade fırsatıyla satışta! 

APEC Living’in Yalova’da inşa ettiği Sakura Park 2, kişiye özel ödeme seçenekleri ile 12 ay vade imkanıyla satışta.

Benesta Bahçelievler'de yüzde 20 indirim veya 15 ay 0 faiz fırsatı!

Benesta Podio Bahçelievler'de başlatılan kampanya kapsamında peşin ödemelerde yüzde 20 indirim ya da 15 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Benesta Podio Bahçelievler'den ayrıca tüm bunlar dışında 120 ay vadeli olarak banka kredisiyle konut sahibi olmak da mümkün.

Benesta Acıbadem'de 15 ay 0 faiz fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Benesta Benleo Acıbadem projesi Esta Construction imzası taşıyor. Yeni başlatılan kampanya kapsamında 15 ay 0 faiz imkanı sunulan projenin Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Benesta Podio Bahçelievler'de peşinde 6.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla!

ESTA Construction'ın İstanbul Bahçelievler'de inşa ettiği Benesta Podio Bahçelievler projesinde fiyatlar 6 milyon 200 bin TL'den başlıyor. İşte Benesta Podio Bahçelievler Şubat 2024 kampanyaları...

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 20 indirim avantajı! Teslimler Aralık 2024'te!

Esta Construction imzasıyla hayata geçirilen Benesta Benleo Acıbadem projesinden konut almak isteyenlere peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Benesta Benleo Acıbadem projesinde hangi konut tipleri yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Benesta Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Esta Construction imzası ile inşa edilen Benleo Acıbadem'de peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin yıl sonunda yapılacağı projede farklı kampanyalara da yer veriliyor.

The Superior Living'te 40 bin TL'ye varan kira garantisi fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde hayata geçirilen The Superior Living projesinde 40 bin TL'ye varan kira getirisi fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede ayrıca vade farksız taksit imkanı da sağlanıyor.

Benesta Podio'da 1,99 faizle 120 ay vade! 

Benesta Podio projesinin teslimlerinin bu yılın Aralık ayında yapılması planlanıyor. Projede yer alan konutlar için 1.99 faizle 120 ay vade imkanından yararlanabiliyor. 

Benesta Podio Bahçelievler'de sıfır faiz, 120 ay vade fırsatıyla!

Benesta Podio Bahçelievler projesinde sıfır faiz 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Benesta Podio Bahçelievler'de hangi konut tipleri var? İşte detaylar...

Benesta Benleo Acıbadem'de yüzde 50 peşin kalanı 1 yıl sonra taksitle ödeme fırsatı!

Benesta Benleo Acıbadem projesinde ''Yaşamayı değil krediyi erteleyin'' sloganıyla başlatılan kampanyada yüzde 50 peşin ödeyerek, taksitlerine 1 yıl sonra başlama imkanı sunuluyor. 

2023'ün en pahalı şehirleri açıklandı!

Araştırma ve analiz birimi Economist Intelligence Unit (EIU) tarafından paylaşılan Worldwide Cost of Living Index (Dünya Yaşam Maliyeti Endeksi) raporlarına göre dünyanın en pahalı şehirleri sıralamasında İsviçre'nin başkenti Zürih ile Singapur ile ilk sırayı paylaştı.

Benesta Genel Müdürü Diker: 'Yeni üretilen konut projelerinde fiyatın düşmesi imkansız! 

ESTA Group'un, Türkiye’de gayrimenkul geliştiren Benesta markası da Türkiye’den dünyaya açılmaya hazırlanıyor.

Benesta Podio Bahçelievler'de 1.99 faiz, 60 ay vade fırsatıyla!

Benesta Podio Bahçelievler projesinde 1.99 faiz 60 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Benesta Podio Bahçelievler'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Benesta Podio Bahçelievler ile ilgili ayrıntılar...

Benesta Amos Living projesi Haberi

Benesta Amos Living projesi

Geçtiğimiz aylarda Acıbadem'deki projesini satışa sunan ESTA Construction, Marmaris'teki yeni projesi Amos Living için düğmeye bastı. Marmaris'te Amos Koyu'nda hayata geçirilen Benesta Amos Living projesi, Akdeniz'in kıyısında gerçeküstü bir yaşam vadediyor. 

Benesta Amos Living projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, dinlenme alanı, vitamin bar, toplantı odası ve misafir suiti bulunuyor. 

Henüz hazırlık aşamasında olan proje, 540 metrekarelik kapalı sosyal yaşam alanına sahip. Benesta Amos Living projesinde birbirinden farklı cafe ve restoranlar da yer alacak.

Benesta Amos Living projesinde yer alan konutlarda, geniş pencereler ve teraslar bulunuyor. Projede, ahşap tasarımlı iskele ve liman gibi alanlar yer alıyor. 

Benesta Amos Living projesi Dalaman Havalimanı'na 121 kilometre, Milas Bodrum Havalimanı'na 157 kilometre, Martı Marina'ya 36 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Proje, Marmaris...