15 / 05 / 2024

Berke Süer

Berke Süer

Akçaova İnşaat Yapı Malzemeleri Mobilya Peyzaj Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berke Süer tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Kasım'da Sancaktepe'de kuruldu.

O bölgeye 7 ve üzeri deprem uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür: Er geç depremle sınanacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğuna dikkat çekti ve bölgenin er geç depremle sınanacağını söyledi. 

Binalarda yapılan tadilat hataları, ölüme götürüyor: Bir delik bile açılmaması gereken kolonlar kesiliyor!

İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi Başkanı Herdem Süer binalarda gerçekleştirilen ölümcül tadilat hataları ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Açıklamasında mega kent İstanbul'da kendiliğinden çöken binalar olduğunu anımsatan Süer, kritik uyarılar da yaptı.

Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer'den yatırımcılara 'uzak durun' uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

Dolar yorumları ile adından sıkça söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek yatırımcılara ''uzak durun'' dedi. 

Doların 70 TL olacağını söyleyen Selçuk Geçer'den ters köşe! Bu senaryo gerçek olursa felaket kapıda

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların bu sene içinde yükselerek 70 TL' olacağını söylemişti. Ardından yaptığı açıklama ise yatırımcıları adeta ters köşe yaptı. 

Konut kiralarında yüzde 25 sınırlaması kaldırılırsa fiyatlar düşer!

Konut kiralarındaki yüzde 25 zam sınırlaması, ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıkları büyüttü. Peki sınırlama kalkarsa kira bedelleri düşer mi? 

Konut fiyatlarındaki artış uzun bir süre daha enflasyondan düşük olacak! Satılık ev fiyatları düşer mi?

Kasım'da konut fiyatları bir önceki aya göre yüzde 1,9, önceki yıla göre ise yüzde 82,8 yükselirken, ev alacaklar sık sık 'Satılık ev fiyatları düşer mi?' sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki satılık ev fiyatları düşer mi? İşte ayrıntılar...

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! Sözleşmeli er başvuruları başladı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda sözleşmeli er başvuruları başladığı duyuruldu. Yapılacak olan başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden de gerçekleştirilebilecek.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı: Beklenen büyük deprem için İstanbul'da kayda değer çalışma yapılmadı!

Beklenen büyük İstanbul depremi tüm Marmara bölgesini tedirgin ederken, alınan önlemler de tartışma konusu oluyor. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen, büyük deprem için kayda değer bir çalışma yapılmadığının altını çizdi.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

Migros'ta A'dan Z'ye indirim! İnek peyniri 129,90 TL’ye, sızma zeytinyağı 449,90 TL’ye, dana ciğer 299,95 TL’ye düştü!

Migros, kasım ayına çok konuşulacak indirimlerle giriyor. Bu doğrultuda, inek peyniri 129,90 TL’ye, sızma zeytinyağı 449,90 TL’ye, dana ciğer 299,95 TL’ye düştü. İşte 27 Ekim 2023 Migros fiyat listesi...

Sınıf geçme puanı, Türkçe için 70 diğer dersler için 50'ye yükseltildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, daha önce kırk beş olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için yetmişe, diğer dersler için elliye çıkarıldı. İşte detaylar...

Sözleşmeli er başvuruları için son gün 1 ekim! İşte başvuru detayları...

Milli Savunma Bakanlığı, sözleşmeli er başvurularının son tarihini 1 Ekim olarak belirledi. Bu sene için belirlenen hedef ise 22 bin 16 sözleşmeli erin bünyeye katılması. Başvurular, 21 Ağustos'ta başlamıştı ve 1 Ekim tarihine kadar devam edecek. İşte sözleşmeli er başvuruları hakkında detaylar...

Doları düşürmek için bunu yapacaklar! Döviz hesabı olanlar yandı! Selçuk Geçer sır gibi saklanan yeni hamleyi açıkladı! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kurunda yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları düşürmek için yeni bir hamlenin gelebileceğini söyledi.

Berke Süer Haberi

Berke Süer

Akçaova İnşaat Yapı Malzemeleri Mobilya Peyzaj Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Berke Süer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Kasım'da kuruldu. 


Akçaova İnşaat Yapı Malzemeleri Mobilya Peyzaj Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya  vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...