02 / 05 / 2024

Beyoğlunda kiralar düşecek mi

Beyoğlunda kiralar düşecek mi

Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan "Beyoğlu'ndan giden her zaman kaybetmiştir. Beyoğlu her zaman üzerine koyarak gelişmiştir. Son 12 yılda belediye başkanı olduğum dönemde Beyoğlu'nun hep ileriye gittiğini gördüm." dedi.

Merkez Bankası, konut kiraları düşecek dedi. Ama nasıl?

Yılın ilk enflasyon raporunu açıklayan Merkez Bankası, konut fiyatlarına paralel olarak kiraların da düşeceğini vurguladı. Bu açıklama üzerine ünlü ekonomist Hakan Kara, X sosyal medya hesabından konuttaki düşüşün kiralara yansımadığını gösteren bir grafik paylaştı.

ECB faiz kararına bir gün kala euro/TL ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Avrupa Merkez Bankasının (ECB) yarınki faiz kararı toplantısında makroekonomik projeksiyonların belirleyici olması bekleniyor. ECB faiz kararına bir gün kala euro kuru yakından takip ediliyor. Peki ECB faiz kararı öncesi euro ne kadar oldu? Euro yükselecek mi, düşecek mi?

ATSO: Türkiye'de konut stoku düştü, bu açık tamamlandığında kiralar düşecek! 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, "kayıt dışı"na karşı topyekun bir mücadele yürütülmesi gerektiğini söyledi. Ayrıca Bahar, Türkiye'de konut stokunun tamamlandığında kiraların düşeceğini belirtti.

Konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 4 ay önce 5 milyon TL olan ev şu anda ne kadar?

TÜİK tarafından açıklanan 2023 Eylül konut satışları rakamlarına göre yüzde 9.5 düşüş kaydedildi. Konut satışlarının azalması ile ''konut fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?'' sorusu gündeme tekrar geldi. Peki konut fiyatları ne olur? 

Brent petrol bugün ne kadar? Petrol fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı

Brent petrolün varil fiyatı dün 88,26 dolara yükselirken varil fiyatı, günü 85,82 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün brent petrol en kadar? Brent petrol yükselecek mi, düşecek mi? 12 Ekim 2023 brent petrol varil fiyatı.

Doların kaderi 25 gün sonra belli olacak! Nefesler tutuldu! Dolar yükselecek mi, düşecek mi?

Dolar/TL kuru dün yeni rekorunu kırdı. 27,70 TL'ye kadar tırmanan dolar bugün aşağı yönlü hareket ediyor. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur? İşte merak edilenler...

ŞOK’ta 25 TL üzeri alışverişlerde L’oreal bakım kremi 269 TL’den 80 TL’ye, Sleepy ıslak havlu 75 TL’den 45 TL’ye düşecek

​​​​​​​ŞOK’ta dev hafta sonu indirimleri yarın başlayacak. Buna göre, 25 TL üzeri alışverişlerde L’oreal bakım kremi 269 TL’den 80 TL’ye, Sleepy ıslak havlu 75 TL’den 45 TL’ye düşecek. İşte ŞOK fiyat listesi 30 Eylül 2023...

Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz hafta Merkez Bankası faiz kararından sonra yükselişe geçen euronun bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Euro/TL bugün ne kadar oldu? 25 Eylül 2023 pazartesi euro kaç lira?  Euro yükselecek mi, düşecek mi?

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Necmettin Batırel'den dolar yatırımcılarına kara haber! Tüm bildiklerinizi unutun! Dolar düşecek...

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Necmettiin Batırel'den dolar yatırımcılarını üzecek açıklama geldi. Dolar düşecek diyen ekonomist rakam verdi...

Gümüş kritik viraja girdi! Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Son zamanlarda yatırımcılar tarafından en çok tercih edilenler arasında yer alan gümüş düşüşe geçti. Uzmanlara göre kritik viraja giren gümüşün yönünün nasıl olacağı açıklandı. Peki gümşü fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Otomobil alacaklar dikkat! Satışlar hız kesti! İkinci elde fiyatlar düşecek mi?

Yatırımcının çıkış yaptığı otomotiv piyasasında rekor satışların dönemi sona erdi. Bayilerdeki sipariş kuyruğunun erimesiyle Ağustos'ta satışların 80 bin seviyesinde olması öngörülüyor. Peki otomobil fiyatları düşecek mi? İşte sektör temsilcilerinin görüşleri...

Euronun kaderi bu hafta belli olacak! Euro yatırımcıları dikkat! Euro düşecek mi, yükselecek mi?

ING'nin döviz analisti Chris Turner, bugün yayımladığı yatırımcı notunda, Çin'in emlak piyasasına yönelik endişelerin artmasıyla zayıflayan yatırımcı duyarlılığı nedeniyle euronun, kaderinin bu hafta belli olacağını açıkladı. Peki euro/TL kuru düşecek mi, yükselecek mi?

Beyoğlunda kiralar düşecek mi Haberi

Beyoğlunda kiralar düşecek mi


Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İstiklal Caddesi'nde esnafı ziyaret etti. Ziyareti sonrası AA muhabirine açıklamalarda bulunan Demircan, Türkiye ve İstanbul'da yaşanan gelişmelerin hemen ardından İstiklal Caddesi'nde yaşandığı ifade edilen ekonomik daralmaya ilişkin haberleri, zamanlamaları itibarıyla manidar bulduğunu söyledi. Demircan, "Büyük terör saldırıları yaşandı. Yine terör saldırıları gibi bir darbe yaşandığı bir süreçten geçtik. Küresel aktörlerin Türkiye'nin ekonomisine ve turizmine karşı acımasız rekabet ettiklerini biliyoruz. Özellikle Batı medyasında, Türkiye ile ilgili olumsuz haberlerin nasıl servis edildiğinin herkes farkında. Elbette bunların turizm üzerinde bir olumsuz yansıması oldu." diye konuştu.


  - "Terör ve darbenin olumsuz yansımaları"


 Beyoğlu, Antalya gibi Türkiye'nin turizme bağlı olarak büyümüş mekanlarının yer aldığı bölgelerde, turizmdeki daralmaya bağlı cirolarda bir parça düşüş yaşanmasının normal olduğunu vurgulayan Demircan şunları kaydetti:


 "Bunun neticeleri,...