05 / 05 / 2024

Bilecik yatıtımları

Bilecik yatıtımları

Orhan Şişman, Bilecik'in öncelikli sorunlarının konuşulduğu Basın Masası'nın bu haftaki programında ilimize yapılması planlanan yeni hastaneyle ilgili son durumu açıkladı. Orhan Şişman, statik projeni hazırlandığı belirtti.

Türklerin yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları 2 milyar dolara dayandı!

Türk vatandaşlarının yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları rakamlarında, 2023'te büyük bir yükseliş oldu. 2022 yılının toplamında 701 milyon dolar olan yatırım miktarı, 2023'ün ilk 11 ayında 1 milyar 918 milyon dolara yükseldi. İşte son dakika rakamları...

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası açıkladı! Bu sene Türkiye'ye yapılan yatırımlar 2,5 milyar Euro'yu aşacak!

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) Başkanı Odile Renaud-Basso, Türkiye'de bu yılki yatırımlarının 2,5 milyar Euro'yu aşacağını belirtti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası çizildi! Öncelikli alanlar peş peşe sıralandı

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı hazırlıklarına dair Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'nden Ulaştırma yatırımlarının 3 yıllık yol haritası belirlendi. İşte detaylar...

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

BAE’nin Türkiye’ye yatırımlarının büyük bölümü yenilenebilir enerjiye olacak!

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında imzalanan anlaşmaların büyük kısmının yeşil enerji yatırımları olduğu ifade edildi. BAE, bunun yanı sıra, belirli süre geri ödemesiz olan tahvillere de para yatıracak.

Deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımlarına tam 4 milyar TL'lik ek bütçe ayrıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımları için 4 milyar Türk lirası ödenek tahsis edildi...

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Dünyaca ünlü kuruluş: 28 Mayıs sonrası Türkiye’ye yatırımlar artabilir!

Dünyaca ünlü finans kurumu Citibank’ın Kuzey Afrika, Doğu Akdeniz ve Orta Asya CEO’su Omer Hafeez, seçimden sonra belirsizliğin ortadan kalkmasıyla beraber yatırımların artabileceğini belirtti. Küresel ticarette de en kötüsünün geride kaldığının altını çizen Hafeez, Türkiye'nin büyük fırsatlar sundu

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te Adnan Albayrak tarafından kuruldu.

Bilecik yatıtımları Haberi

Bilecik yatıtımları

Orhan Şişman, Bilecik'in öncelikli sorunlarının konuşulduğu Basın Masası'nın bu haftaki programında ilimize yapılması planlanan yeni hastaneyle ilgili son durumu açıkladı. Orhan Şişman, yeni hastane çalışmalarının devam ettiğini belirterek, statik projeni hazırlandığı belirtti. Bilecik'in öncelikli sorunlarına baktığımızda genel anlamda öne çıkanlar konuşuldu.  


Özellikle 3. OSB konusunda Özel İdare ve Milletvekili Halil Eldemir'den alınan bilgiler ışığında şu anda OSB'lerde Bakanlığın aramış olduğu yüzde 70'lik doluluk oranı şartı vardı. Bu oran Bilecik'te doldu diyebiliriz. İlçelerde kısmen yerler var ve 3. OSB konusunda çok ciddi çalışmalar var. Hatta biraz önce aldığım bilgiye göre, çok ciddi bir yatırımcı hemen hemen 1000 dönümlük bir yere talip olmuş. Bu konu ile alakalı da kadastro çalışmaları var, 3. OSB için güzel gelişmeler var. Yine Bozüyük'te lojistik merkez...